Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop 13 februarie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.02
Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Se iveşte posibilitatea de a te întâlni cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Revederea după muţi ani îţi va oferi o mare bucurie, fiind un prilej excelent de a discuta despre amintiri frumoase, de a vă reaminti clipe fericite.

TAUR. Îţi parvine o veste excelentă, care are un efect foarte pozitiv asupra psihicului tău. Este întocmai ceea ce ai aşteptat, ce aveai nevoie să auzi pentru a alunga teama sau nesiguranţa din sufletul tău, ca o garanţie că te afli pe un teren sigur.

GEMENI. Joci un rol central în mediul în care te afli astăzi, ai putea fi un fel de lider al grupului, care trasează direcţia pe care veţi merge cu toţii. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dar rolul pe care ţi l-ai asumat sau care ţi-a fost atribuit nu e chiar uşor.

RAC. Banii sunt punctul de plecare al unei noi acţiuni, pentru că fără ei ai fi stat pe loc şi nu puteai face nimic. Afacerile tale cunosc un impuls nou, prosperă, iar cheful tău de viaţă creşte remarcabil, datorită venitului previzibil, deloc neglijabil.

LEU. Poţi ieşi în evidenţă datorită ideilor tale geniale pe care le ai, soluţiilor strălucite cu care rezolvi problemele, pentru că îţi merge mintea brici. Te poţi remarca acum în orice confruntare intelectuală, deci ar fi bine să accepţi provocările.

FECIOARĂ. Un factor extern îţi impune o atitudine mai reţinută şi nu te poţi manifesta la justa ta valoare. Probabil, anturajul în care te afli cere o atitudine mai sobră din partea ta, iar astfel simţi că adevăratele tale calităţi nu pot ieşi în evidenţă.

BALANŢĂ. Este o zi banală, în fond, dar de care vei fi mulţumit, căci în rutina cotidiană pot apărea şi soluţii la unele problemele mai vechi, pe care nu le-ai putut rezolva. Discutând cu cei mai în vârstă din anturaj, găseşti mai uşor răspunsurile.

SCORPION. Se încheie o etapă din pregătirea ta profesională şi, ca la orice final de curs, de semestru, ai de susţinut un examen. Ai cu ce te lăuda, pentru că ai acumulat multă experienţă şi un bagaj solid de cunoştinţe în domeniu, care îţi va fi de folos.

SĂGETĂTOR. Viaţa de familie este animată, pentru că fiecare are ceva de spus şi simte nevoia să discute cu familia despre planurile sale. Puneţi la cale proiecte în care îi implicaţi şi pe ceilalţi, o activitate amplă, în care fiecare îşi are rolul său.

CAPRICORN. Visele tale sunt realizabile, dar nu atât de uşor pe cât ţi-ai dori tu. Ar fii nevoie de o investiţie financiară solidă, însă, deocamdată nu dispui de această sumă. Până când reuşeşti să-ţi aduni bănuţii, fă-ţi planurile cu lux de amănunte.

VĂRSĂTOR. Dacă ai nişte bani puşi deoparte, astăzi se iveşte ocazia să faci o investiţie rentabilă, la care visezi demult timp, dar pe care ai tot amânat-o. Acum stai ceva mai bine din punct de vedere financiar, astfel ai curajul să te apuci de treabă

PEŞTI. Pregăteşti un moment romantic mult aşteptat, care vrei să iasă ca la carte, de aceea profiţi de timpul ce ţi-a mai rămas şi pregăteşti toate amănuntele. Dacă ţi-ai dat întâlnire cu cineva, abia aştepţi să vină clipa când veţi putea fi din nou împreună.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 21.10 Ne aflăm în zodia BALANŢĂ   BERBEC. Cineva îţi cere ajutorul într-o problemă

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 03.05 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 25.05 Ne aflăm în zodia GEMENI