Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (20 martie - 20 aprilie)
Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 14.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Apare, ca din senin, o oportunitate de care trebuie să profiți acum ori să uiți pentru totdeauna. Dacă nu te folosești de ea chiar în clipa când ai aflat, mai târziu nu vei mai avea acces la ea și de data aceasta dacă îl ratezi, ar putea lăsa în urmă mari regrete.

TAUR. De unde nici nu te aștepți, apare o împrejurare extrem de norocoasă ce îți oferă șanse mari pentru o reușită. Totuși, nu te crampona de o direcție de unde crezi tu că vei avea numai de câștigat, ci fii deschis și la celălalte variante, căci pot fi chiar mai bune.

GEMENI. Ți se oferă șansa unei călătorii spre o destinție foarte tentantă, dar nu ești sigur că aceasta ar fi varianta pe care vrei să o alegi pentru week-end. Ai avea și altceva de făcut, ce-i adevărat, mai puțin interesant, un eveniment unde trebuie să faci act de prezență.

RAC. Când simți că nu mai poți face față pentru că toate sarcinile de pe lume se revarsă asupra ta, cei dragi sar în ajutorul tău. Pe ei te poți baza oricând, ei te vor sprijini necondiționat, iar muncind împreună, putți rezolva orice sarcină, oricât de grea ar fi ea.

LEU. Vrei să dovedești lumii și poate chiar și ție însuți, că ești o persoană autonomă și nu depinzi de partenerul tău. Dacă momentan nu ai pe cineva alături, te ferești să te angajezi într-o relație de durată, dar un pic de flirt, o aventură va fi tocmai pe placul tău azi.

FECIOARĂ. Ai reușit să duci la capăt o acțiune destul de plictisitoare, care ți se părea că se întinde la nesfârșit. Dacă tot ai încheiat acest capitol, te poți apuca de  orice altceva, dar ar fi mai bine să iei prima dată o pauză, să te relaxezi puțin, săți reîncarci bateriile. 

BALANȚĂ. Te simți singur, pentru că persoana iubită nu se află astăzi alături de tine. Ori are niște probleme personale de rezolvat, ori poate, vine de la un drum lung și întârzie din cauze inprevizibile, iar pentru tine fiecare clipă de așteptare ți se pare o veșnicie.

SCORPION. Privești lucrurile cu mintea mai limpede decât colegii, ca atare cine te are ca sfătuitor are mare noroc cu tine. Tu vezi mai bine și mult mai clar ce este de făcut, iar dacă ceilalți acceptă îndrumările tale vor ajunge mult mai repede la scopul propus.

SĂGETĂTOR. Te întâlnești cu o persoană, prezența cărea îți va face mare plăcere. Vine tocmai când trebuie, ca o rază de speranță pentru tine, îți transmite o veste excelentă când nici nu mai sperai să vină ceva bum, sau îți poate face o invitație care te onorează.

CAPRICORN. Când faci un calcul al banilor pe care urmează să-i primești pentru o muncă încheiată, nu ești pe deplin mulțumit. Nu parcă nu ai fi lua suma în care v-ați înțeles la început, dar ți se pare puțin, căci parcă ai muncit mai mult decât cât ai crezut că e nevoie.

VĂRSĂTOR. Viața de familie cere mai multă atenție din partea ta, ori pentru că ar fi apărut probleme în cuplu care se cer reparate, ori pentru că un părinte sau un frate îți cere ajutorul. Ca urmare, lași la o parte propriile tale sarcini și îți faci timp și pentru cei dragi.

PEȘTI. Parcă nu mai ești acea presoană veselă și plină de viață de odinioară, parcă ceva te reține să te poți manifesta la fel de liber ca pe vremuri. Ești mai rezervat, mai sobru ca altădată, dar poate, funcția pe care o deții acum, sau la care tinzi, impune această atitudine.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 28.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.01 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR