Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Ai parte de un succes, de clarificarea unei neînțelegeri, deci e și firesc să te bucuri într-o astfel de situație. Totuși, mai stai puțin până vei fi sigur că lucrurile sunt bine așezate pe făgașul lor, căci s-ar putea să mai ai de făcut unele rectificări, iar asta poate să dureze.

TAUR. Ești antrenat într-o competiție importantă, cu efect asupra viitorului tău, care se apropie de sfârșit, iar rezultatul va influența mult evoluția ta profesională. Ai grijă cum îți împarți timpul acum, pe ultima sută de metri, să poți termina toate la timp și așa cum vrei tu.

GEMENI. Te supără anumite mărunțișuri, pe care alții nici nu le bagă de seamă, dar tu ai fi în stare să-ți strici ziua din cauza lor. Noroc că apare un prieten, care, cu talentul său umoristic face să râzi, te molipsește și pe tine cu bună dispoziție și te face să uiți ce nu ți-a convenit.

RAC. Treci printr-o perioadă încărcată de emoții, multă muncă cu termene limită, dar și reușită pe măsură. Simți că nu vei rezista până la capăt, că nu vei reuși să le faci pe toate așa cum ai fi vrut, dar acest sentiment este doar efectul stresului, nu oglindește realitatea.

LEU. Este o zi plină de simboluri aparte pentru tine. Te simți de parcă te-ai afla sub o aripă protectoare, ca și cum un înger păzitor te-ar ocroti și te-ar feri de tot ce este rău. Simți de parcă sufletul tău ar fi alinat de ceva nevăzut și nu poți exprima prin cuvinte ce este acel ceva.

FECIOARĂ. Tocmai persoana cea mai dragă se opune planurilor tale de ast[zi și nu poți să înțelegi de ce? Abia după ce își va expune argumentele, ai să înțelegi atitudinea sa și poate chiar ai să-i dai dreptate și îți vei revizui proiectele în care ai fi vrut să-l antrenezi și pe el.

BALANȚĂ. Legea este deosebit de importantă pentru tine astăzi, ai de lucru cu instituții în care circulă tot felul de reguli stricte. Orice abatere de la regulă ți-ar putea cauza prejudicii morale sau materiale semnificative, deci fii cât se poate de corect în tot ceea ce ai de făcut.

SCORPION. Ești capabil de multe sacrificii pentru binele celor dragi. Orice ți-ar cere, faci cu mult drag, pentru că pui mare preț pe bucuria celor apropiați de sufletul tău, chiar dacă tu va trebui să depui un efort pentru binele lor. Când îi vezi zâmbind, te simți în al nouălea cer.

SĂGETĂTOR. Primești de undeva o informație interesantă, sau o veste bună, care poate avea efecte excelente dacă o vei folosi în proiectele tale. Însă, dacă o dezapreciezi și treci pe lângă ea cu indiferență, ai putea rata un noroc de zile mari, deci nu privi lucrurile cu pasivitate.

CAPRICORN. Dacă nu-ți ții sub control energia de care te cuprinde astăzi, ai putea face o întoarcere de 180 de grade în viața ta. Pe neașteptate îți schimbi serviciul, sau poate renunți irevocabil la un proiect aflat spre final, iar acesta ar putea să-ți solicite noi resurse.

VĂRSĂTOR. Simți nevoia să vorbești cu cineva despre aspirațiile tale, dar alege-ți cu grijă confidentul, pentru că nu toată lumea trebuie să afle ce-ți dorești tu. Nu toți știu să se bucure de reușitele altora, iar un fals prieten, în loc să te ajute, îți mai poate băga și bețe în roate.

PEȘTI. Dai cu greu din mână orice sumă, ții cu dinții de banii pe care ai reușit să-i aduni, de parcă ar trebui să-ți faci provizii pentru zilele negre. Nu dispera și nu exagera gravitatea unor facturi, pentru că sunt plăți pe care le faci în fiecare lună și niciodată nu ai avut probleme.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ