Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop (2 iunie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Horoscop (2 iunie 2023)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Horoscop (2 iunie 2023)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Primeşti o veste bună pe care o aşteptai de ceva timp, pentru un împrumut bancar. Ţi se aprobă o cerere şi ai noroc de o dobândă convenabilă, ce o să te bucure foarte mult.

TAUR. Poţi organiza o escapadă turistică la sfârşit de săptămână cu oamenii dragi ţie şi pui la punct toate detaliile pentru mini-vacanţă. O cunoştinţă aflată la mare distanţă te caută, pentru a relua o relaţie.

GEMENI. Fii pregătit pentru cheltuieli neprevăzute legate de casă sau maşină. Aceştia trebuie să se împrumute, doar dacă ajung la dispună de ultimele finanţe.

RAC. Partenerul de viaţă, un membru al familiei sau un prieten o să-ţi comunice câteva veşti care nu vor fi pe placul tău. În funcţie de ceea ce vei afla poţi lua anumite decizii importante.

LEU. O să ai un succes la locul de muncă, legat de o nouă funcţie. O zi bună de sărbătorit cu oamenii dragi ţie, la o masă pregătită amănunţit!

FECIOARĂ. Prind contur problemele ce păreau de mult timp, fără rezolvare. Semnezi documente importante ce presupun sume mari de bani.

BALANŢĂ. Iei o decizie în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, pentru că nu mai eşti atât de împlinit ca înainte. Lucrurile în urma discuţiei, o să meargă mult mai bine decât te aştepţi.

SCORPION.  Primeşti o ofertă de muncă şi înainte de a da răspunsul, ceri şi părerea apropiaţilor din viaţa ta. Argumentele pro sau contra, te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

SĂGETĂTOR. Faci câteva cadouri unor persoane dragi şi aştepţi cu nerăbdare să vezi reacţiile. În familie o certă cu o persoană dragă, te poate destabiliza câteva zile.

CAPRICORN. O să primeşti o invitaţie de la o persoană care îţi face o mărturisire neaşteptată. Multă fericire pe chipul tău, mai ales că o să te încânte mult ceea ce îţi comunica.

VĂRSĂTOR. O săptămână plină de agitaţie, program încărcat, drumuri de făcut şi rezolvări de situaţii pentru tot felul de probleme. Fii calm şi nu îţi pierde răbdarea şi cumpătul, pentru că ai succes în toate.

PEŞTI. Partenerul de cuplu are nevoie de toată înţelegerea ta, într-o situaţie ce nu se poate rezolva imediat. Oferă-i suport şi ajutor cât poţi tu de mult, pentru că o să fii răsplătit cu un cadou!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 12.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 03.02 Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ