Image 1
Image 2

Horoscop (8 iunie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Horoscop (8 iunie 2023)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Horoscop (8 iunie 2023)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Pentru a te elibera puţin de stresul permanent ar trebui să ieşi pentru câteva zile din acest mediu, în care te distrugi. O călătorie mult aşteptată, undeva departe, o zi de pauză, puţină destindere, sau să te concentrezi asupra unei activităţi noi ţi-ar fi o metodă eficientă de relaxare.

TAUR. Ai avut parte de o serie de surprize profesionale foarte plăcute în ultima vreme, dar acum a venit rândul tău să demonstrezi că ai meritat laudele. E adevărat că te-ai fi bucurat şi de ceva recompensă materială, dar nu este cazul să disperi, cu timpul vor veni şi banii aferenţi.

GEMENI. Dacă ai un ban în buzunar eşti tentat să-l şi cheltuieşti imediat, dar tu fiind o fire foarte raţională din punct de vedere financiar, te răzgândeşti înainte de a face o gafă. Eşti precaut, de obicei nu te întinzi mai mult decât cât te ţine pătura, deci nu vei arunca banii pe ce nu trebuie.

RAC. Deşi te afli în faţa unei acţiuni importante, parcă nu te simţi suficient de pregătit să faci faţă unei astfel de provocări. Nu te îngrijora, alţii, în locul tău într-adevăr ar avea nevoie de pregătiri speciale, dar tu ai mai trecut prin în astfel de situaţii, deci ştii bine ce ai de făcut.

LEU. Eşti invitat să-ţi aduci şi tu contribuţia la realizarea unui proiect la care participă mulţi dintre prietenii tăi. Personajele de seamă ţi-au predătit şi ţie un rol în derularea sa, dar pe tine nu te interesează rezultatele scontate, deci dacă nu e neapărat nevoie, nu-ţi asuma o grijă în plus.

FECIOARĂ. Nu te simţi prea bine în spaţii aglomerate, ori pentru că nu ai subiecte comune cu cei din jur, ori nu cunoşti pe nimeni şi te-ai dezobişnuit de mulţime. Apelează la talentul tău de comunicare cu care eşti înzestrat şi partenerii de dialog se adună repede în jurul tău.

BALANŢĂ. Eşti implicat într-o dispută destul de aprinsă, care părea a fi de durată, dar faci un efort de voinţă pentru a restabili buna înţelegere. Când eşti nevoit să colaborezi cu cineva pe termen lung, tu ştii că în stare de conflict permanent nu se poate conlucra, deci cauţi să fie pace.

SCORPION. Felul în care îţi vorbesc anumite persoane are un efect ciudat, aproape şocant asupra psihicului tău. Însă, nu eşti tu persoana care se pierde aşa de uşor cu firea, nu te impresionează atitudinea necuvenită a unora, eşti şi tu capabil să răspunzi întotdeauna cu aceeaşi monedă.

SĂGETĂTOR. Eşti oarecum nemulţumit de relaţia în care eşti implicat, de parcă ar mai exista cineva în viaţa ta, faţă de cine ai nişte sentimente mai profunde. Se pare că există o iubire platonică între voi, sau ţi-ai primit în suflet o persoană cu care nu poţi avea decât o legătură secretă.

CAPRICORN. Nu e genul tău să te îndrăgosteşti brusc atât de pătimaş, dar de data aceasta vei întâlni o persoană, care ţi se pare irezistibilă. Dacă ai vrea o aventură, te vei lăsa furat de pasiune, dar dacă ai deja pe cineva, o astfel de nebunie poate fi destul de riscantă, dar poate, merită!

VĂRSĂTOR. Apare în calea ta un hop, o piedică neaşteptată, care, în alte condiţii, ţi-ar tăia tot elanul. Cel puţin alţii, în locul tău ar renunţa imediat să mai facă ceva, dar tu tratezi lucrurile cât se poate de lejer şi de firesc, tu mergi mai departe, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

PEŞTI. Legea intervine drastic în desfăşurarea unei activităţi şi te împiedică să poţi duce mai departe ce ai început. Noroc că ai buni sfătuitori în anturaj, bine pregătiţi, care ştiu ce e de făcut şi te ajută să găseşti calea pe care poţi merge mai departe corect, legal şi să-ţi atingi ţelul propus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with