Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP: Fecioarele vor purta discuţii cu superiorii (13 septembrie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Vei avea parte de o zi destul de zdruncinată. Se pare că în ciuda faptului că ţi-ai făcut sarcinile deja de ceva vreme, vor veni altele tocmai din acest motiv, de care nu vei putea să te ocupi atât de repede precum credeai.

TAUR. Fii puţin mai calm astăzi. Ai depus extrem de mult efort atunci când a venit vorba despre locul de muncă, motiv pentru care nu mai e la fel de multă răbdare şi atunci când vine vorba despre planul personal.

GEMENI. Acceptă şi părerile celor din jur. Nu ar trebui să pui în aplicare în momentul în care decizi că nu te ajută aşa cum ar trebui, însă tot nu ar trebui să excluzi părerea oferită unor persoane apropiate.

RAC. Vei avea parte de o zi destul de complicată astăzi. Se pare că nu te mai înţelegi la fel de bine cu membrii familiei, motiv pentru care deci se face pauză de la locul de muncă şi să-ţi iei câteva zile de concediu pentru a petrece timp cu aceştia.

LEU. Te vei confrunta cu situaţii destul de apăsătoare astăzi. Te-ai dedicat prea mult unei pasiuni, însă rezultatele nu au venit atât de repede precum îţi imaginai, motiv pentru care ai ajuns în punctul în care îţi doreşti să renunţi.

FECIOARĂ. Vei purta discuţii destul de multe cu superiorii. Îţi doreşti o mărire de salariu de ceva vreme, iar aceştia te fac că nu te aud, motiv pentru care astăzi le vei spune cum stă de fapt treaba.

BALANŢĂ. Astăzi să faci cumpărături şi să nu le mai laşi pe ultima sută de metri. Se pare că ai decis să faci acest lucru, în momentul în care ţi-ai dat seama că ai nevoie de anumite lucruri mai repede decât credeai.

SCORPION.  Nu te mai grăbi astăzi. Indiferent că este vorba despre o grabă fizică pentru a ajunge într-un anumit loc sau despre o grabă în a lua anumite decizii importante, tot nu ar trebui să o faci.

SĂGETĂTOR. Vei fi destul de dezamăgit astăzi. Ai avut destul de multe aşteptări din partea unui prieten apropiat, iar acesta nu a ţinut deloc cont de sfaturile oferite, motiv pentru care vei purta o discuţie aprinsă cu acesta.

CAPRICORN. Ai de spus mai multe decât credeai. Astăzi este ziua în care îţi vei spune părerea şi o vei susţine cu toate argumentele pe care le ai, astfel încât să scapi de această grijă pe care o ai.

VĂRSĂTOR. Ar trebui să înveţi ceva de la fiecare experienţă prin care trec. În ciuda faptului că pe moment ai impresia că înveţi multe, mai târziu uiţi să pui şi în aplicare, ceea ce la un moment dat te va da înapoi.

PEŞTI. Eşti nevoit să te ocupi de o plată consistentă astăzi. Se pare că ai dat uitării facturile pe care le aveai, motiv pentru care astăzi te trezeşti la realitate şi le vei achita în timp util, pentru a nu suferi alte adăugiri.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns