Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP: Gemenii vor avea o zi norocoasă (30 august 2023)

Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Eşti foarte determinat astăzi. În momentul în care începi să îţi propui ceva, vor trece zile poate chiar luni până când vei îndeplini, însă în fiecare zi vei munci din greu pentru respectivul obiectiv.

TAUR. Ai tendinţa să te impui prea mult în faţa celor din jur. Se pare că ar trebui să te mai domoleşti un pic, pentru că lucrurile nu stau tocmai după cum vrei tu, în fiecare zi, aspect de care eşti conştient.

GEMENI. Vei avea parte de o zi foarte norocoasă. Nu este vorba despre vreun câştig financiar, însă se pare că te vei întâlni cu anumiţi colegi de la locul de muncă, mai vechi, cu care nu ai mai discutat de mult, iar acesta îţi va da o veste de-a dreptul norocoasă pentru tine.

RAC. Trebui să te ocupi mult mai mult de prieteniile care nu sunt tocmai prietenii în adevăratul sens al cuvântului. Se pare că printre anturajul tău apropiat, există şi anumite persoane care nu îţi vor cu adevărat binele, ci mai mult vor să stagnezi în ceea ce priveşte cariera ta.

LEU. Ai tendinţa să te crezi cumva neîndreptăţiţi la locul de muncă. De vină pare să fie chiar superiorul tãu, care are tendinţa să îi ajute mai mult pe ceilalţi colegi ai tăi, iar pe tine să te lase să îţi rezolvi de fiecare dată treburile singur.

FECIOARĂ. Trebui să acorzi mai multă atenţie în ceea ce priveşte comportamentul pe care îl ai în compania anumitor persoane importante pentru ei. Ai tendinţa să te comporţi nu tocmai ok în unele situaţii, dat fiind faptul că eşti deranjat constant de anumite acţiuni ale lor.

BALANŢĂ. Îţi doreşti din ce în ce mai mult să primeşti atenţia celor din jur. Se pare că această neîncredere în tine, provine de la faptul că, în ultima vreme, nu te-ai simţit apreciat la adevărata ta valoare, în ciuda faptului că îţi dai interesul foarte tare.

SCORPION.  Îţi doreşti să contezi mult mai mult faţă de anumite persoane din jurul lor. Se pare că cea mai importantă persoană pentru tine este partenerul de viaţă, şi ai tendinţa când te apreciază chiar atât de mult precum ai merita.

SĂGETĂTOR. Trebuie să te bazezi mult mai mult pe instinctul t[u propriu. Astfel, vei vedea că poţi rezolva foarte multe aspecte, dar şi situaţii, cu care înainte nu te descurcai absolut deloc.

CAPRICORN. Vei avea parte de o zi destul de dificil[ astăzi, din cauza propriilor gânduri. Se pare că totul este bine pe toate planurile pentru tine, însă ai tendinţa să te gândeşti la toate scenariile negative care s-ar putea să se întâmple.

VĂRSĂTOR. Astăzi ai o revelaţie. Se pare că dacă vei acorda mai multă atenţie în tot ceea ce înseamnă semne, vei afla mai multe informaţii pe cât ai putea crede.

PEŞTI. E o zi destul de complicată astăzi. Membrii familiei îţi dau ceva bătăi de cap, dat fiind faptul că, în ultima vreme, nu ai mai petrecut atât de mult timp acasă, iar acest aspect se simte din plin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns