Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP: Peştii au gânduri care-i macină (2 septembrie 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Vei avea parte de o zi cu totul şi cu totul specială. Se pare că astăzi îţi va fi pregătită o surpriză la care chiar nu te aşteptai, dar care te va face foarte fericit.

TAUR. Nu te simţi prea bine încă de dimineaţă. Se pare că starea ta poate să aibă legătură fie cu o problemă de sănătate, fie cu anumite conflicte în care ai fost implicat zilele trecute.

GEMENI. Tinzi să interpretezi anumite mesaje chiar cum nu trebuie. Nu ai ascultat în întregime informaţiile primite de la o anumită persoană, motiv pentru care, odată gândită treaba în paralel, ai realizat faptul că lucrurile nu stau chiar aşa cum crezi tu.

RAC. Eşti interesat să evoluezi din ce în ce mai mult. În ciuda faptului că studiile tale nu au fost terminate aşa cum ţi-ai dorit, ai tendinţa ca de astăzi încolo să îţi propui ca până la finalul lunii, să fii implicat în mai multe lecţii, pentru a putea înainta cât mai repede din punct de vedere al studiilor.

LEU. Interpretezi greşit anumite gesturi din partea unei persoane apropiate ţie. Există şanse mari ca această persoană să te placă, însă totodată există şanse mari ca tu să o placi pe ea, şi să interpreteze anumite gesturi de ale ei, cum nu trebuie.

FECIOARĂ. Te simţi dat la o parte. Acest aspect poate să fie valabil fie în familie, fie în cercul de prieteni, în care obişnuiai să fii lider.

BALANŢĂ. Ai un talent nemaivăzut. În ciuda acestui fapt, nu ştii cum să profiţi de el la maxim, astfel încât să obţii anumite beneficii pe seama lui, şi să te ajute mai mult în carieră.

SCORPION.  Eşti din ce în ce mai tentaţi atunci când vine vorba despre a te implica într-un proiect important la locul de muncă. Poate că acum este un moment propice pentru a profita de acest aspect, dat fiind faptul că îţi doreşti să evoluezi mai mult ca oricând.

SĂGETĂTOR. Realizezi cât de bine este ca în unele momente să fii generos cu cei din jurul tău. Se pare că ai fost aşa o perioadă bună de vreme, însă nimic nu s-a întors în favoarea ta, ba chiar dimpotrivă, însă astăzi lucrurile se schimbă.

CAPRICORN. Primeşti propuneri de afaceri importante. Se pare că aceste propuneri au legătură în special cu faptul că îţi doreai să te implici mai mult într-un proiect preferat de tine, însă cu toate acestea, superiori au fost cei care te-au oprit de la început.

VĂRSĂTOR. Consideri mult mai importantă relaţia personală, decât cea profesională. Acest aspect te va ajuta să ai un nou echilibru în viaţa ta, dat fiind faptul că vei reuşi să te împarţi între cele doua, în mod egal.

PEŞTI. Ai câteva gânduri negative care ii tot macină. În ciuda acestui fapt, poate că ar trebui totuşi să nu te mai gândeşti atât de tare, pentru că, cu cât te gândi mai mult, cu atât te vor acapara mai tare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 13.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN