Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Împreună din nou, pentru Daniel Prodan

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prietenii şi apropiaţii au promis că nu-l vor uita niciodată pe Daniel Prodan. Drept dovadă în ultimul an şi jumătate au organizat o serie de acţiuni pentru a cinsti amintirea “celui mai bun număr 3”.

La Rania, bază sportivă pe care Tătuca a ctitorit-o, a avut loc joi o întâlnire în care a fost comemorat cel mai mare fotbalist pe care l-a dat Sătmarul. Acţiunea s-a organizat deoreace vineri, 23 martie, Daniel Prodan ar fi împlinit 46 de ani. Ar fi putut fi un motiv de sărbătoare pentru Didi şi cei apropiaţi lui. Din păcate, Didi nu mai este printre noi, a decedat prematur, în luna noiembrie a anului 2016, aşa că ziua de 23 martie este una de comemorare. După o fotografie de grup şi un mic joc de fotbal, n-au lipsit cuvintele de aducere aminte la adresa celui care a fost jucător de bază în echipa naţională a României.

Printre cei care au fost joi de faţă s-a aflat Ciprian Prodan, fratele lui Didi, maestru Iosif Vigu, Paul Mihai, Tibi Csik, Florin Mureşan, Paul Levente, Andrei Estinca, Daniel Oşan, Marton Steinbinder şi nu numai. Telefonic au mai fost alături Gabor Gerstenmajer şi Alexandru Szenes.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns