Image 1
Image 2
Acasa

IFPLUSAMENZI RUTIERE

Închisoare pentru un hoț periculos din Tășnad

La data de 12 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Carei, pe numele unui bărbat, de 46 de ani, din localitatea Tășnad.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Bărbatul este condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare. Activitatea a beneficiat de sprijinul Poliției Tășnad.

100 de șoferi amendați

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 12 decembrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27.000 de lei.

 

CITEȘTE ȘI: Rareș Bogdan: Vrem Schengen pentru 2024

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Care sunt şansele ca efervescenţa din jurul Bitcoin să continue?

Care sunt şansele ca efervescenţa din jurul Bitcoin să continue?

Cu o crestere semnificativă și o atenție sporită, îngrijorările cu privire la corecții de preț și riscurile reglementărilor restricționatoare rămân în prim-plan.
După o perioadă de stagnare, Bitcoin a cunoscut o revenire puternică, alimentată de entuziasm pentru investiții noi, îngrijorările geopolitice și așteptările legate de politicile de dobânzi.