Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Înghețată cu zmeură sau mure

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

200 g de fructe congelate (zmeură, mure, sau ambele), 3-4 linguri de miere sau zahăr, 1-2 plicuri de zahăr vanilat, 300 g de iaurt sau eventual frișcă, diverse toppinguri, ciocolată, frișcă sau fructe proaspete la servire.

Mod de preparare:

Chiar și iarna poate fi binevenită câteodată o înghețată, iar dacă nu aveți acasă fructe congelate, le puteți găsi la toate magazinele. Fructele, în stare congelată, se mixează, se adaugă iaurtul sau frișca (cu frișcă înghețata va avea un conținut caloric mult mai ridicat, dar va fi mai cremoasă), îndulcitorul (miere sau zahăr) și zahărul vanilat, se mixează în continuare, până ce devine spumoasă. Fiind folosite fructe congelate, înghețata se poate servi imediat, sau se poate lăsa la congelator circa 20-30 minute, dar nu la o temperatură exagerat de scăzută. Se servesc în cupe sau boluri, ornate cu frișcă, fructe proaspete, topping, bucățele de ciocolată, frunze de mentă sau alte bunătăți cu gust potrivit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Musaca de vinete

Musaca de vinete

Asculta acest articol Cărnoase şi hrănitoare, vinetele au elemente care pot înlocui foarte bine carnea, drept pentru care vă propunem o reţetă gustoasă!

RĂSFĂȚ CULINAR

Tort de clătite cu sirop caramel

Ştim că sunteţi nişte femei ocupate, dar mai ştim că, din când în când, doriţi să vă răsfăţaţi familia cu bunătăţi. Iată o reţetă rapidă şi delicioasă care va mulţumi pe toată lumea. Este pe gustul fiecaruia, care il mananca. Este usor la gust, putin dulce, deoarece in combinatie cu caramelul, preparat din mere si alune de padure coapte, foarte dulce si aromat ii reda un sharm si un gust deosebit.