Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INVITAȚIE CREȘTINĂ

Întâlnirea familiilor din Eparhia de Oradea, la Carei

Întâlnirea familiilor din Eparhia de Oradea, la Carei
Episcopia Greco-Catolică de Oradea a lansat o invitație la Întâlnirea Eparhială a Familiilor, care, de data aceasta va fi organizată la Carei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

„Soții creștini sunt chipul și asemănarea lui Dumnezeu, un dar prețios al bisericii particulare, iar familia, mica biserică, este chemată să manifeste și să ducă la fiecare om mântuirea în propriul ambient de viață.

 

Vă invităm la Întâlnirea Eparhială a Familiilor, cu tema „Euharistia și „Liturghia” Familiei”, care va avea loc la Parohia Greco-Catolică Sfântul Apostol Andrei din Carei, strada Ignișului nr. 11, duminică, 2 iunie 2024, după următorul program: 10.30 – Sfânta Liturghie arhierească; 12.00 – rugăciune și meditație în Biserică; 13.00 – agapă fraternă. Dorim ca această întâlnire să fie prilej de comuniune și de rugăciune și de a redescoperi valorile spirituale ale familiei. Cerem de la Domnul pentru familiile creștine harul de a menține privirea mereu îndreptată spre Sfânta Treime pentru a trăi cu credință harul Sacramentului Căsătoriei și a contempla „Taina aceasta mare” care face din soții creștini semnul și întruparea legăturii care unește pe Cristos-Mirele cu Biserica-Mireasă. Binecuvântarea Domnului să coboare peste toate familiile creștine din Eparhia de Oradea! Înscrierile se fac la preoții parohi până pe data de 28.05.2024, iar în 29.05.2024 datele vor fi transmite părintelui Protopop Lucian Cociorva, tel. 0740-198309”.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Adunarea Eparhială a clericilor greco-catolici din Oradea

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns