Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ANTRENOR ROMÂN

Istvan Kovacs la supermeciul Barcelona – PSG

Istvan Kovacs la supermeciul  Barcelona – PSG
Istvan Kovacs este, fără îndoială, cel mai bun arbitru din România și unul dintre cei mai buni din Europa.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Este un motiv pentru care UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs la cel mai tare meci al sferturilor de finală din Champions League, Barcelona – Paris Saint Germain. Partida va avea loc marți, de la ora 22:00, pe Nou Camp, în manșa retur a sferturilor de finală Champions League.

 

Kovacs va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene iar al patrulea oficial a fost desemnat Horaţiu Feşnic. La camera VAR se vor afla doi specialiști din Germania, Marco Fritz și Bastian Danker.

 

Pentru Istvan Kovacs va fi al șaselea meci în actualul sezon de Champions League, după Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, AC Milan – Borussia Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior Donețk 5-3 (grupe) și Inter Milano – Atletico Madrid (optimi de finală). După cum se vede, cu o excepție, sunt doar meciuri în care au fost implicate echipe de top din Europa. Kovacs nu va avea un meci ușor chiar dacă Barcelona este favorită după victoria din prima manșă, scor 3-2, pe terenul lui PSG . În celălalt meci de marți, Borussia Dortmund întâlnește pe Atletico Madrid (1-2 în tur).

 

CITEȘTE ȘI:

 

Istvan Kovacs delegat la Inter – Atletico

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with