Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs

Vineri, 25 august 2023, s-a organizat Festivalul de Karate în localitatea Tarna Mare din judeţul Satu Mare, unde de câteva luni activează o secţie de karate din cadrul clubului CS Samuraiul.

La eveniment s-au prezentat aproximativ 100 de karateka de la Cluburile Energy şi Samuraiul – secţiile Satu Mare, Lazuri şi desigur Tarna Mare.

La începutul evenimentului s-a organizat o mică competiţie între karateka prezenţi (traseu sportiv) coordonat de antrenorii Magos Robert, Anzik Arnold şi Filer Ivan, ajutaţi de multiplul campion naţional şi internaţional Magos Robert Patrick.

După traseu s-a trecut la pregătirea sportivilor (tehnic) pentru competiţiile care vor urma în a două parte a anului. Seminarul a fost condus de Sensei Anzik Arnold si Sensei Filer Ivan.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Karate şi CS Samuraiul Satu Mare Sensei Magos Robert 6 dan s-a bucurat foarte mult de prezenţa primăriţei Mariana Monica Sobius din Tarna Mare. De fapt, ea a fost cu ideea de a înfiinţa o secţie de karate şi la ea în comună. Mariana Monica Sobius a primit o plachetă de mulţumire din partea Clubului Sportiv Samuraiul Satu Mare.

Totodată, doamna primar a ajutat la decernarea premiilor oferit de către organizatori pentru sportivii câştigători a traseului sportiv.

Aşadar, în urmă timpului de execuţie următorii karateka au obţinut locurile 1, 2, 3 împărţit pe categorii de vârstă:

6-7 ani
Loc. 1.Paul Andrei
Loc. 2 Szikszai Victoria
Loc. 3 BurjanAron

8-10 ani
Loc. 1 Illes Cătălin
Loc. 2 Bernat Kevin
Loc. 3 Ţar Milan

11-13 ani
Loc. 1 Pugner Donca Gerard
Loc. 2 Oltean Daniel
Loc. 3 Csintalan Cristian

14-17 ani
Loc. 1 Groza Kevin
Loc. 2 Hadhazi Marton
Loc. 3 Drăgan David

După înmânarea premiilor a venit şi timpul pentru distracţie (pizza time). Felicitări tuturor! Una peste altă a fost un eveniment bine reuşit din toate punctele de vedere”, ne transmite Magos Robert.

KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs KARATE LA TARNA MARE: O nouă secţie şi în premieră concurs

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns