Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

POLIȚIA DE FRONTIERĂ

La intrarea în țară, a fost descoperit un permis de conducere care nu corespunde categoriei

Permis necorespunzător categoriei descoperit la intrarea în țară
Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean ucrainean care la intrarea în țară a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere necorespunzător ...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

….. categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

 

 

În această dimineață, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat un cetățean ucrainean în vârstă de 53 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în Ucraina. Cu ocazia verificării documentelor pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că persoana aflată la volan deține permis de conducere doar pentru categoria C, nu C și E, cum ar fi fost necesar pentru ansamblul rutier pe care acesta îl conducea.

 

 

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Peste 9000 de ucraineni au trecut ilegal frontiera în doi ani

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns