Image 1
Image 2

HOROSCOP

Leii vor lua o pauză de la rutina zilnică

Ne aflăm în zodia Scorpion.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Ia o pauză de la rutina ta zilnică. Amintește-ți că orice cale pe care decizi să o urmezi este calea cea bună. Regretul este o emoție inutilă . Bucură-te de ziua de azi și de toate micile bucurii pe care le are de oferit. Comunică-ți visele și adu lucrurile în echilibru.

 

 

TAUR: Ar trebui să găsești multă plăcere în confortul celorlalți. S-ar putea să descoperi că există un aer de fantezie care face ca emoțiile tale săpiardă noțiunea timpului și spațiului. Nu te obosi să te conectezi la realitate dacă nu trebuie. Mergi la un muzeu de artă sau participă la un spectacol de dans. Vizionează un film și mia cina la restaurantul tău preferat.

 

 

GEMENI: Nu încerca să găsești un răspuns astăzi pentru că probabil că vei ajunge să te simți mai frustrat decât atunci când ai început. Cu cât încerci mai puțin să-ți forțezi voința asupra celorlalți, cu atât mai mult vei descoperi că lucrurile merg în felul tău. Nu este vorba de a găsi soluții la probleme, este despre a te bucura de ceea ce ai învățat și ai realizat deja. Păstrează lucrurile ușoare.

 

 

RAC: Lasă-ți partea copilărească să se joace astăzi. Visele tale sunt în plină forță, așa că lasă-le să conducă. Bucură-te de conversații ușoare cu prietenii despre cele mai recente filme și site-urile tale preferate. Aceasta este o zi bună pentru a-ți îmbunătăți aspectul general. Ai un ochi mai ascuțit pentru frumusețea fizică.

 

 

LEU: Ia o pauză de la rutină. Mergi mai departe cu idei și vise, mai degrabă decât cu angajamente și răspunsuri. Orice ai face, distrează-te. Aceasta este ziua perfectă pentru a ieși și a te bucura de aer curat. Nu poți greși dacă te alături prietenilor și vorbești despre cele mai recente evenimente din viața ta.

 

 

FECIOARĂ: S-ar putea să-ți fie greu să ai o abordare realistă a emoțiilor tale. O problemă sensibilă este susceptibilă să atragă atenția asupra ta, în așa fel încât îți va fi greu să relaționezi cu ceilalți. Vrei să lași pe altcineva să preia conducerea și să revii la echlibru înainte de a lua o decizie

 

 

BALANTĂ: S-ar putea să descoperi că oamenii acționează pe baza unor informații incomplete și te acuză în mod fals de ceva ce nu ai spus sau făcut. Lucrează pentru a aduce armonie, scoțând adevărul la iveală și ajutând motivațiile reale să devină cunoscute. Cuvintele pot fi încărcate cu emoții puternice, așa că fii blând în acțiunile tale.

 

 

SCORPION: Ai găsit piesa lipsă dintr-un puzzle la care ai lucrat de ceva vreme. Răspunsurile pot fi subtile, dar există. Fantezia și o atitudine jucăușă te vor conduce către ele fără efort. Comunică-ți ideile și adoptă o atitudine care îi încurajează și pe alții să se alăture viselor tale.

 

 

SĂGETĂTOR: Lucrurile pot părea puțin suprarealiste pentru tine astăzi, așa că nu lua discuțiile altora prea în serios. Est timpul  să vorbești cu o peresoană dragă, să-ți împărtășești visele cu alții, oricât de exagerat ar suna. Alții s-ar putea să te privească de parcă ai avea trei capete, dar atâta timp cât ești sincer cu tine însuți, nu ai niciun motiv să te ascunzi.

 

 

CAPRICORN: Este o zi grozavă pentru tine în care ar trebui să te bucuri de conversații jucăușe cu ceilalți. Este posibil ca fantezia să joace un rol important în evenimentele zilei și s-ar putea să te trezești vizând cu ochii deschiși, în timp ce mergi pe stradă. Nu te deranja cu realitatea dacă nu trebuie. Este mult mai bine să păstrezi tonul ușor și jucăuș.

 

 

VĂRSĂTOR: S-ar putea să existe un element destul de confuz pentru tine, în care te simți tentat să acționezi, dar nu toate piesele par să fie la locul lor. Ar putea fi greu să iei o decizie deoarece faptele par a fi destul de întunecate. Mai bine îți petreci această zi bucurându-te de prietenii tăi sau de hobby-ul tău preferat decât să încerci să iei hotărâri sau să faci angajamente majore de viață.

 

 

PEȘTI: Fii vedeta propriului tău film și fii mândru de rolul pe care îl joci. S-ar putea să te trezești că adopti tonul mai multor personaje, în funcție de starea ta de spirit din momentul respectiv. Există o strălucire specială în zâmbetul tău pe care ar trebui să o împărtășești deschis cu ceilalți. Nu te simți grăbit să ajungi nicăieri. Ai ajuns deja. Bucură-te de compania celor pe care îi iubești.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with