Image 1
Image 2

HOROSCOP

Leu: se anunță o zi norocoasă (31.01.2024)

Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Visul măreț din gând vrei să-l și realizezi, dar parcă ai avea nevoie de un pic de stimulent. Ar trebui să găsești în preajma ta pe cineva, cine a avut vreun vis asemănător și a reușit să-l materializeze, dându-ți dovadă că se poate face.

 

TAUR. Ai făcut cândva o greșeală și ai lăsat-o baltă, cu speranța că nu-ți va crea mari neplăceri, sau că rămâne neobservată. Însă acum, a sosit momentul când ai putea să o remediezi pe ascuns, iar mai încolo vei putea profita de efectul benefic al faptei tale.

 

GEMENI. Cu ajutorul acelui elan fantastic care te-a cuprins azi, chiar din prima zi a săptămânii, vei putea ajunge cât se poate de repede la rezultatele dorite. Te grăbești spre țintă și cât timp interesul tău rămâne la cote maxime, roadele vor fi din ce în ce mai aproape.

 

RAC. Afli astăzi, că în curând va avea loc un eveniment important, însă, deși știai demult că se apropie, parcă încă nu te simți suficient de bine pregătit pentru a-i face față. Ai știut că va veni, te-ai pregătit mult, deci lasă emoțiile la o parte și fă ce ai de făcut!

 

LEU. Se anunță o zi norocoasă în care poți cunoaște succesul într-un mod cu totul special. Practic, treci prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a întâlni o șansă deosebită, cu totul specială, pe care vei ști să o valorifici eficient și profitabil, în favoarea ta.

 

FECIOARĂ. Apare, ca din senin, un obstacol neașteptat în planurile tale, dar ai noroc cu optimismul tău înnăscut care te ajută să treci peste toate, cum alții nu ar putea. Impasul nu te deranjează, dimpotrivă, găsești modul cum să profiiți de pauza primită pe gratis.

 

BALANȚĂ. Oriunde te afli, schimbul de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie și de afecțiune e la cote maxime. Și tu ai multe de oferit celor dragi, dar și ei te răsfață cu multă iubire, iar dacă nu ai cine să te răsfețe, azi îl poți întâlni pe cel care te va alinta toată viața.

 

SCORPION. Nimic nu este mai plăcut decât să simți cum iubirea, parcă pulseaz[ în atmosferă. Fie că persoana iubită îți face o declarație de dragoste sau întâlnești o persoană față de care inima ta are o reacție cu totul specială, astăzi te vei simți cu adevărat fericit.

 

SĂGETĂTOR. Te pregătești de un moment special legat de viața ta sentimentală și ai mairi speranțe vizavi de el. Caută totuși, să te menții în realitate și fă cumva să-ți adaptezi dorințele la posibilitățile existente, pentru că așa poți fii sigur că nu te vei dezamăgi.

 

CAPRICORN. Ai grijă la gesturile pe care le faci față de cei care te îndrăgesc, pentru că ai o atitudine cam ciudată. Ești ceva mai malițios, mai dur la vorbe și mai necumpătat, iar cei din anturajul tău nu sunt deloc obișnuiți cu astfel de manifestări din partea ta.

 

VĂRSĂTOR. Dacă nu mai poți continua un proiect la care ai muncit de o vreme, nu te crampona de el. În curând apare o soluție, de unde nici nu te-ai fi așteptat, iar dacă totuși trebuie să închei aici, tu știi bine, că orice final e urmat de perspectiva unui nou început.

 

PEȘTI. Îți place ceea ce faci la serviciu și, pentru că în joc se află reputația și imaginea ta profesională, pui foarte multă pasiune în activitatea pe care o desfășori. Cât timp îți păstrezi aceeași plăcere față de ceea ce lucrezi, vei fi mereu apreciat și de șefi și de colegi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with