Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Livada: De “Luna plantarii arborilor” edilii satmareni vor sadi puieti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In cadrul manifestarilor dedicate “Lunii plantarii arborilor”, Directia Silvica Satu Mare organizeaza vineri, 30 martie o actiune de sadire de puieti, la care au fost invitati si edilii judetului si ai municipiului, precum si numeroase personalitati politice si sociale satmarene.

Traditionala manifestare, de data aceasta va avea loc in perimetrul Ocolului Silvic Livada, de la ora 11, pe santierul de impadurire situat intre localitatile Livada si Orasu Nou, la intersecte DN 19, cu calea ferata.

Asistenta tehnica la plantari va fi asigurata de personalul de specialitate din cadrul institutiei gazde, iar reprezentantii conducerii Directiei Silvice vor prezenta oaspetilor planul de impadurire si manifestarile organizate in acest an de “Luna plantarii arborilor”, adica in perioada 15 martie – 15 aprilie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CONTROALE LA FRONTIERĂ

Zeci de fapte ilegale depistate

În data de 17.10.2023, prin punctele de frontieră din întreaga ţară, au trecut aproximativ 150.400 de persoane, atât cetăţeni români, cât şi străini, şi peste 43.900 de mijloace de transport, pentru a efectua formalităţile de control la intrare şi ieşire.