Image 1
Image 2

LUPTE GRECO-ROMANE: Sătmărenii au început sezonul cu un turneu la Lugoj

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

LUPTE GRECO-ROMANE: Sătmărenii au început sezonul cu un turneu la Lugoj

La sfârşit de săptămână, localitatea Lugoj a găzduit un turneu internaţional de lupte greco-romane pentru copii şi cadeţi, aducând împreună 155 de sportivi talentaţi de la 18 cluburi din 5 ţări.

Clubul CS Satu Mare – Cetate Ardud a fost prezent cu o echipă de 7 sportivi, care au dat tot ce au avut mai bun pe saltelele de luptă. Rezultatele sătmărenilor au fost notabile, marcând o prezenţă remarcabilă în cadrul competiţiei.

David Prunar, în categoria de greutate de 55 de kilograme, pentru copii sub 11 ani, s-a remarcat cu o performanţă bună, aducând acasă o preţioasă medalie de bronz. Este şi singura medalie obţinută de delegaţia sătmăreană.

David Boboc, în categoria de greutate de 25 de kilograme pentru copii sub 9 ani, şi Anderson Utcza, în categoria de greutate de 68 de kilograme pentru cadeţi sub 13 ani, s-au clasat pe locul 5, acumuând experienţă.

De asemenea, alţi tineri luptători din clubul CS Satu Mare – Cetate Ardud au acumulat experienţă pe saltele: Darian Boboc (22 kg, U9), Ervin Utcza (28 kg, U9), Nicoas Moroşan (100 kg, U13), Alex Babos (32 kg, U9).

Acest turneu a marcat începutul sezonului de toamnă. Următorul deplasarea de la Subotica, Serbia, în perioada 6-8 octombrie, unde sătmărenii vor participa la un alt turneu internaţional. Apoi, în perioada 14-16 octombrie, luptătorii se vor prezenta la Campionatul Naţional U13 de la Călăraşi.

În altă ordine de idei, 5 luptători români se pregătesc pentru Campionatul Mondial de seniori, care va avea loc în Serbia în zilele următoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

PENSII SPECIALE

Ce pensie primește Gigi Becali!

Gigi Becali primește o pensie surprinzător de mare în fiecare lună! Datorită faptului că a fost europarlamentar, latifundiarul din Pipera beneficiază de o pensie substanțială lunar. Pe lângă aceasta, Becali are și o pensie privată.