Image 1
Image 2

CETĂȚEAN DE ONOARE

Maestrul Ionuț Fulea onorat la Giulești

Maestrul Ionuț Fulea onorat la Giulești
Primăria Giulești a acordat al cincilea Titlu de cetățean de onoare al comunei. La ultima ședință a legislativului local, consilierii au votat proiectul de hotărîre prin care maestrul Ionuț Fulea să fie noul ”uns”.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

„Diploma îi va fi înmânată în data de 15 martie, cu ocazia desfășurării în comuna Giulești a unui eveniment cultural de excepție. Este prietenul meu și a făcut foarte multe pentru Maramureș” spune primarul Laurențiu Batin.

Comuna maramureșeană Giulești îi mai are ca cetățeni de onoare pe episcopul ortodox al Maramureșului și Sătmarului, Preasfințitul Iustin, episcopul greco-catolic, Preasfințitul Vasile Bizău și maeștrii Florin Piersic, Dorel Vișan și Ducu Bertzi.

Ionuț Fulea s-a născut la Sebeș, în județul Alba. Artistul mărturisea într-un interviu că s-a născut cu muzica în sânge, dar timiditatea l-a împiedicat să își urmeze pasiunea în anii copilăriei. A avut însă o revelație în momentul în care l-a văzut pe artistul Nicolae Furdui Iancu în cadrul emisiunii-concurs, „Floarea din Grădină”.

A fost momentul care i-a insuflat curajul să urmeze exemplul acestuia. De atunci au trecut ani mulți, iar Ionuț Fulea a adunat în palmares o serie de premii câștigate la diverse festivaluri, a avut numeroase apariții televizate, concerte în țară și în străinătate.

V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns