Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mark Parnău se alătură Unirii Tăşnad

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unirea Tăşnad stă în etapa a doua din Seria V a Ligii 3. Un weekend în care jucătorii sătmăreni au primit două zile libere din partea clubului pentru oboseala acumulată. Printre altele, am aflat şi că un alt jucător s-a alăturat lotului antrenat de Marius Botan.

Sezonul trecut a evoluat pentru echipa U19 de la LPS Satu Mare, după care a dat probe la o echipă în Ungaria, dar şi la CS Afumaţi, echipă din Liga 2. Dar în cele din urmă Mark Parnău va juca pentru Unirea Tăşnad, lucru confirmat de Lorant Zsido, preşedintele echipei noastre.

Mark Parnău este un fundaş de bandă care în sezonul trecut a ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor U19, alături de LPS Satu Mare, echipa lui Dacian Nastai. Unirea aduce astfel al patrulea jucător de la LPS Satu Mare după Mario Silaghi, Kirsztian Szekely, Laurenţiu Cătuna şi Alex Vereş.

Altfel, în etapa a doua din Seria 5 se întâlnesc: CFR Cluj II – Ghimbav, Ighiu – Gaz Metan II, ACS Recea – Alba Iulia, Cugir – Iernut, Reghin – Avrig, Galda – Sănătatea CJ, Dej – “U” Cluj, Unirea Tăşnad stă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns