Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Masina de lux căutată de autorităţile din Italia a fost descoperită la Petea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un autoturism marca Land Rover căutat de autorităţile din Italia a fost descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Petea. Maşina în valoare de 250.000 lei a fost indisponibilizată, iar un băcăuan este cercetat penal.

“În data de 21 august 2017, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român Nicolae R., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Bacău, care conducea un autoturism marca Land Rover, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Marii Britanii.
La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul, fabricat în anul 2015, figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile italiene din data de 6 septembrie 2015.
În urma celor constatate, băcăuanul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 250.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Petea în vederea continuării cercetărilor.” se arată într-un comunicat de presă al Politiei de Frontiera.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns