Image 1
Image 2

COMISIA EUROPEANĂ

Nicolae Ciucă susține noua candidatură a Ursulei von der Leyen

Nicolae Ciucă susține noua candidatură a  Ursulei von der Leyen
Președintele Senatului, Nicolae Ciucă – președinte PNL salută anunțul făcut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

….de a candida pentru un nou mandat.

”Salut anunțul făcut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a candida pentru un nou mandat, din partea PPE și îi urez mult succes.”a scris Ciucă pe Facebook.

 

 

 

 

El spune că actuala președintă a demonstrat că poate gestiona crize complicate și că poate găsi soluțiile bune pentru toate statele membre UE.

În toți acești ani, actuala președintă a demonstrat că poate gestiona crize complicate și că poate găsi soluțiile cele mai bune pentru toate statele membre UE. De la adoptarea Mecanismului de Redresare și Reziliență – prin care țara noastră beneficiază de o șansă istorică la modernizare – la reducerea dependenței energetice a UE față de Federația Rusă și până la pașii concreți făcuți pentru aderarea Republicii Moldova și Ucrainei.” a adăugat Ciucă.

 

 

 

Președintele PNL a anunțat că votul pentru susținerea candidaturi președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen va fi dat la București.

Momentul este cu atât mai semnificativ cu cât votul pentru susținerea candidaturii sale va fi dat la București, în cadrul Congresului PPE, găzduit de PNL pe 6-7 martie. Un eveniment care va aduce în țara noastră delegați din peste 40 de țări, inclusiv șefi de stat și guverne și care va reprezenta o importantă oportunitate pentru România de a consolida legăturile cu cei mai importanți lideri europeni.” a conchis Ciucă.

 

 

CITEȘTE ȘI:Ursula von der Leyen: femeile în conducere, o prioritate europeană

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS NEMULȚUMIRILE ȘOFERILOR

Șoferii nu sunt de acord cu stâlpii de beton de pe marginea străzii Barițiu

Pe strada Barițiu din municipiul Satu Mare și-au făcut aparația de o vreme tot felul de stâlpișori de protecție de-a lungul șoselei, unii din beton, alții din metal,...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now