Image 1
Image 2

LUCRĂRI PE BOTIZULUI

Nor de praf alb, calvar pentru sătmăreni

Un nor de praf alb a cuprins marţi, 22 august 2023, strada Botizului ca urmare a lucrărilor de reparaţii din zonă. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Maşinile circulă cu viteză redusă, însă cu toate acestea praful rezultat de pe urma nivelării carosabilului creează disconfort nu numai şoferilor angajaţi în trafic, în egală măsură trecătorilor şi locuitorilor din această parte a oraşului. În paralel a început înlăturarea stratului de astfalt problemă de pe trotuar, curăţarea acestuia pentru a fi turnat un alt strat.

Mai mulţi cetăţeni ai urbei se întreabă cât timp va mai dura acest ”calvar” şi dacă totuşi lucrările vor fi finalizate până la începutul lunii septembrie când circulaţia în zonă se intensifică şi mai mult odată cu începerea noului an şcolar.

Este de-a dreptul imposibil să mergi pe trotuar sau să deschis fereastra datorită prafului rezultat de pe urma lucrărilor la carosabil. Seara nu putem deschide ferestrele din cauza ţânţarilor, iar ziua datorită căldurii şi prafului. Poate ne explică şi nouă cineva cât timp va mai dura până ce vom putea respira un aer cât de cât mai normal. Este o zonă cu trafic intens şi cu toate că s-a limitat viteza, tot se face praf. Este cumplit!” au semnalat sătmărenii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with