Image 1
Image 2

NOU CONTRACT ÎN FOTBAL

Numărul 1 pe tricou, al doilea portar a lui Atletico

Horaţiu Moldovan, portarul selecţionatei de fotbal a României, recent transferat în LaLiga, a fost prezentat oficial, de noua sa echipă, Atletico Madrid, ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. cu care a semnat un contract pe trei ani şi jumătate. Moldovan va purta tricoul cu numărul 1 la Atletico, dar în fapt va fi al doilea, poate chiar al treilea portar al echipei spaniole, slovenul Jan Oblak fiind un pilon de bază la Atletico și de neînlocuit în momentul de față. Oblak, (31 de ani), de 5 ani la Atletico a apărat poarta lui Atletico în peste 90 din partidele oficiale.

 

Din păcate, referindu-ne la echipa națională, statutul de rezervă la Atletico, ar putea să ducă la pierderea postului din poarta României. Logic, nu poți fi titular la un turneul final al Europenelor din postura de rezervă la echipa de club. Dar, în cazul de față putem spune că ”banii vorbesc”.

 

Adică, salariul de 800.000 de euro din primul an de contract, este mai mult decât dublu față de ce i-a promis Betis Sevilla, a doua echipa din Spania care l-a dorit pe Moldovan.

 

CITEȘTE ȘI:

Emanuel Gyenes pe locul 23 la Raliul Dakar 2024

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with