Image 1
Image 2

Nuntă la Hollywood: Chris Evans s-a căsătorit

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Starul The Avengers, Chris Evans, s-ar fi căsătorit cu actriţa portugheză Alba Baptista într-o ceremonie intimă în faţa familiei şi ai celor mai apropiaţi prieteni.

 

 

 

Cei doi s-ar fi căsătorit în weekend, acompaniaţi de alte staruri Marvel, printre care Robert Downey Jr, Chris Hemsworth şi Jeremy Renner, despre care se spune că ar fi fost prezenţi, relatează Mirror.

 

Ceremonia a avut loc la casa perechii din Boston, iar oaspeţii au primit instrucţiuni stricte în ziua nunţii. Cei prezenţi ar fi semnat contracte de confidenţialitate şi le-au fost confiscate telefoanele la sosire.

 

Perechea a oficializat relaţia lor pentru prima dată în ianuarie, deşi cei doi ar fi împreună de „peste un an”. Într-un videoclip care confirmă relaţia lor, Chris, în vârstă de 42 de ani, i-a arătat pe el şi pe actriţa portugheză încercând să se sperie reciproc.

 

În afară de postările de pe reţelele sociale, cuplul şi-a ţinut relaţia departe de ochii publicului în general. Actorul a fost cel care a împărtăşit o parte din momente cu fanii săi, înainte să îşi închidă contul de Instagram, când cei doi se aflau la schi sau vizionau aurora boreală împreună.
Alba este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din Mrs. Harris Goes to Paris şi a fost numită Top 10 Breakout Stars din 2020 de la IMDb.
Starul The Avengers a mai avut relaţii în trecut cu actriţe precum Jenny Slate, Minka Kelly şi Jessica Biel. Anul trecut, People a declarat că Chris este „cel mai sexy bărbat din lume” şi a câştigat premiul pentru 2022.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

AUSTRIA

Casa lui Adolf Hitler va deveni secţie de poliţie

După un anunţ controversat al Ministerului de Interne, clădirea în care a copilărit Adolf Hitler, devenită între timp monument istoric, se va transforma într-o secţie de poliţie. Guvernul austriac a reuşit să stârnească multe valuri de nemulţumiri, dar cu toate acestea lucrările vor demara în 2 octombrie.