Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

SATU MARE

O nouă fabrică de maşini de cafea de uz casnic ‘De’Longhi’ se deschide la Satu Mare

Compania italiană De'Longhi își mărește prezența în România, demarând producția la noua fabrică din Satu Mare, printr-o investiție de 40 de milioane de euro.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Satu Mare, România – Compania italiană De’Longhi, lider mondial în producția de electrocasnice, a anunțat demararea producției în noua sa fabrică din Satu Mare, în luna iunie. Investiția de 40 de milioane de euro.

 

Noua unitate de producție este proiectată pentru a întări capacitatea De’Longhi de a răspunde cererii crescânde pentru produsele sale. „Această nouă facilitate nu numai că ne va extinde prezența pe piața globală, dar va contribui semnificativ la economia locală prin crearea de noi locuri de muncă și oportunități,” a declarat Carmen Petcu, general manager De’Longhi România.

 

 

Satu Mare a fost ales pentru noua investiție datorită poziției strategice și disponibilității forței de muncă. „Este un loc ideal pentru noi, având în vedere accesul la resursele necesare și sprijinul autorităților locale.

 

 

Inaugurarea oficială a fabricii a avut loc în prezența reprezentanților locali și a conducerii De’Longhi, subliniind importanța parteneriatului dintre companie și a autorităților din Satu Mare.

 

 

În contextul economic actual, această expansiune este o veste bună pentru regiune, aducând speranțe de creștere și dezvoltare continuă. Investiția De’Longhi în Satu Mare este un semn pozitiv că România rămâne o destinație atractivă pentru investitorii internaționali, în special în sectoarele tehnologice și de producție.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with