Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

JUDO

O sportivă de la CSM Olimpia, la Europenele din Germania

Judoka Yudelsis Jamez Romero, în vârstă de 21 de ani, membră a Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, a primit o veste extraordinară, fiind cooptată în lotul național olimpic al României.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Romero se va alătura echipei naționale care va reprezenta țara la Campionatele Europene U23 din Potsdam, Germania, programate între 12 și 14 noiembrie 2023. Această tânără judoka de origine cubaneză, naturalizată în acest an, a impresionat în mod constant prin rezultatele sale deosebite. A reușit să urce pe podium la toate competițiile la care a participat.

 

În luna martie, Yudelsis Jamez Romero a obținut o medalie de argint la categoria senioare, demonstrându-și abilitățile judo de top. Performanțele sale au continuat în luna mai, când a terminat pe locul 3 la Campionatul Național U23. La aceeași competiție, dar într-o altă disciplină – lupta la sol, Yudelsis a urcat pe treapta a treia a podiumului. În doar câteva săptămâni, în Istanbul, tânăra judoka a obținut un alt triumf impresionant, devenind campioană balcanică la categoria -57 kg.

 

Aceste realizări au consolidat poziția lui Yudelsis Jamez Romero ca un talent deosebit în lumea judoului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns