Image 1
Image 2

BĂTRÂNĂ PĂGUBITĂ

Odorenii se plâng că în comună se fură ca-n codru

Localnicii din comuna Odoreu au ajuns să nu se simtă în siguranță în propriile gospodării, din cauza furturilor care se tot repetă pe raza unității administrativ-teritoriale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cel mai recent furt a fost de cârnați, iar reclamanta, Cristina Nichita Pop, a declarat că s-au sustras peste 20 de kilograme, între care și carne, dar și alte produse alimentare.

 

 

Odoreanca se întreabă dacă cei care au luat aceste alimente de la o bătrânică de aproximativ 80 de ani nu au conștiință și dacă vor putea consuma liniștiți produsele, la masa festivă de Crăciun, știind că nu au muncit pentru ele, dar și că privează pe altcineva de bucuria de a le avea.

 

 

“Bună ziua!

Sunt uimită, șocată, indignata că în anul 2023 în această comuna prosperă se fură ca în codru!!!!

 

 

Sa întâmplat ca printre cei păgubiți să fie o persoană de 78 de ani, care suferă de diferite afecțiuni medicale, iar hoții să ajungă să își facă sărbătorile, furând următoarele: cârnați aproximativ 20 de kilograme, carne și alte produse alimentare, din cămara păgubitului.

 

 

Oare cei care au furat – persoane din proximitate- , se pot bucura de aceste produse luate de la oameni care au muncit pentru a le obține?

 

 

Vă puteți așeza la masă și le puteți în față cu sufletul împăcat?”, a declarat indignată Cristina Nichita Pop, localnică din Odoreu.

 

 

O altă locuitoare a comunei anterior menționate este nemulțumită, pe bună dreptate, de faptul că anumiți vandali, după cum ea însăși îi numește, au furat drapelul tricolor, de la imobilul de peste drum de locuința sa, cu tot cu suport.

 

 

Simona Bichian a semnalat situația drapelului printr-o reclamație neoficială, iar Cristina Nichita Pop a procedat la fel. Nu sunt luate în seamă de autorități reclamațiile care se depun în altă parte decât la secțiile de poliție.

 

 

Rămâne de văzut și care este poziția autorităților locale, dacă vor dori sau nu să apeleze la ajutorul camerelor de supraveghere, pentru a preveni apariția unor noi furtișaguri pe raza unității administrativ-teritoriale.

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with