Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Omletă cu spanac la cuptor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ingrediente:

6 ouă bătute, o ceapă mare tocată, un sfert de ceașcă de făină, un pachet de spanac congelat (280 de grame), un pachet de brânză proaspătă de vaci (450 de grame), un pachet de brânză cheddar, rasă (450 de grame) – poate fi înlocuită cu cașcaval ras, o jumătate de ceașcă de unt topit, sare și piper după gust.

Mod de reparare:

Spanacul se decongelează, se scurge de apă și se toacă. Pre`ncălziți cuptorul la 175 de grade C. Pregătiți o tavă de copt și ungeți-o cu unt sau spray pentru gătit. Bateți ouăle într-un bol și amestecați-le cu ceapă și făină până ce nu mai sunt cocoloașe. Integrați spanacul în amestec, brânza dulce, brânză cheddar, untul, sarea și piperul până ce se omogenizează, apoi turnați în tava deja pregătită. Coaceți în cuptorul preîncălzit până ce se rumenește compoziția, pentru circa 45 de minute. Omleta se servește caldă, eventual presărată cu boia de ardei, sau la servire puteți oferi ardei iute.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Buchet Garni

Buchet Garni

Buchetul Garni este un element clasic în bucătăria franceză, însă ideea de a lega ierburile împreună are rădăcini mult mai adânci în istoria culinară europeană. Conceptul de buchet garni, în forma sa actuală, este documentat pentru prima dată în Franța în secolul al XVII-lea, devenind popular în perioada Iluminismului, când bucătăria începea să fie privită mai mult ca o formă de artă și se punea accent pe rafinamentul tehnicilor culinare.