Image 1
Image 2
Acasa

ATENȚIONARE ÎN SATU MARE

Parcări care încurcă autobuzele

Compania de transport în comun Transurban transmite vineri, 10 noiembrie 2023, un avertisment ferm către călători în legătură cu parcările neregulamentare care au devenit o sursă constantă de întârzieri și inconveniente pentru serviciile de autobuz.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Transurban spune că parcarile neregulamentare creează haos în orarul stabilit, afectând în special cursele matinale.

 

Imaginile captate în dimineața de 10 noiembrie 2023, de pe strada Ambudului, au evidențiat situația, ilustrând blocajele cauzate de vehiculele parcate în mod neadecvat în zonele de tranzit ale liniilor 3, 5, 7, 10, 23 și curselor speciale pentru elevi.

 

Transurban și-a exprimat regretul față de neplăcerile create și a cerut colaborarea tuturor șoferilor și proprietarilor de vehicule din zonă pentru a evita astfel de situații. Compania a îndemnat în mod special șoferii să respecte regulile de parcare, având în vedere stațiile de autobuz din apropiere, pentru a asigura un flux mai lin al serviciilor de transport public.

 

Mai mult, Transurban a atras atenția asupra faptului că echipajele sale de monitorizare vor intensifica patrularea în zonele critice pentru a identifica și sancționa încălcările regulilor de parcare.

 

CITEȘTE ȘI:

Sătmărean nemulțumit de programul Transurban! I-a dat foc

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns