Image 1
Image 2
Acasa

SCHIMBĂRI ÎN TEHNOLOGIE

Pe 19 aprilie 3DUTECH dezvăluie modul în care inteligența artificială revoluționează viitorul

Pe 19 aprilie 3DUTECH dezvăluie modul în care inteligența artificială revoluționează viitorul
„Modelează viitorul!” este invitația lansată de 3DUTECH pentru evenimentul care va avea loc pe 19 Aprilie la Teatrul Apollo111, moderat de Iulia Ionescu, realizatoarea emisiunii ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

….. iLikeIT de la PRO TV. Pasionații de tehnologie și inovație vor avea ocazia să exploreze noile direcții și provocări aduse de inteligența artificială, imprimarea 3D și robotică în diferite domenii ale societății.

3DUTECH este o inițiativă amplă și reprezintă o platformă ideală pentru tinerii pasionați de noile tehnologii și competențele digitale relevante. Programul vizează să ofere tinerilor o experiență educativă și interactivă. Scopul său principal este să le stimuleze gândirea critică, să le încurajeze creativitatea și să le dezvolte abilitățile necesare realității actuale dominate de tehnologie.

 

 

Printr-un eveniment de o zi, 3DUTECH provoacă o dezbatere inspirațională, care va explora modul în care tehnologiile emergente ne modelează deja viitorul și cum ne putem adapta la o lume care se transformă rapid.

Susținut de către ECDL Romania și Dedeman, alături de AOAR (Asociația Oamenilor de Afaceri din România), acest eveniment va fi punctul de întâlnire al unor experți și inovatori remarcabili din domeniul inteligenței artificiale (AI), imprimării 3D, roboticii și competențelor digitale.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Medicii sătmăreni fac nopți albe în fața calculatorului

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with