Image 1
Image 2

EXCLUSIV

Percheziții DNA și DGA la CAS Maramureș dar și la domiciliile celor din conducere

Sursele site-ului nostru ne-au informat că astăzi procurorii DNA și DGA au descins la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Maramureș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vizate au fost două persoane din conducerea instituției: directoarea și directoarea relații contractuale. Se pare că ambele ar fi fost ridicate de la serviciu fiind duse la audieri.

 

Și nu ar fi fost singurele percheziții de astăzi. Anchetatorii ar mai fi vizat și domiciliile celor două funcționare publice, dar și sediul unei clinici private din Baia Mare.

 

Conform surselor noatre dosarul afat în anchetă ar fi viza acordarea de contracte de decontare preferențiale iar la mijloc ar fi vorba și despre anumite sume de bani. Dacă este așa vom afla cel mai probabil în comunicatul oficial al DNA-DGA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONDUCĂTORI AUTO

Urcă la volan băuți și drogați

Maramureșul se numără printre județele cu un ridicat nivel de infracțiuni la capitolul ilegalități rutiere. Din păcate, se înmulțește numărul conducătorilor auto care consumă alcool și droguri, iar apoi urcă la volan. Mulți sunt depistați de lucrătorii poliției rutiere, dar cei mai mulți nu sunt prinși. Cert este, că siguranța cetățeanului este pusă tot mai mult în pericol.