Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SPECTACOL LA SATU MARE

Peste 300 de copii pe scena concursului regional “Glasuri cristaline”, inițiat de Grădinița Voinicelul

Peste 300 de copii pe scena concursului regional “Glasuri cristaline”, inițiat de Grădinița Voinicelul
Grădinița cu Program Prelungit "Voinicelul" din municipiul Satu Mare a organizat cea de-a opta ediție a Concursului regional "Glasuri cristaline". Acesta s-a desfășurat la Casa de Cultură "George Mihail Zamfirescu", locație care i-a găzduit peste 300 de preșcolari, sosiți din mai multe județe din centrul țării, dar și pe educatorii, însoțitorii și părinții lor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul s-a desfășurat începând cu ora 10:00 și s-a încheiat după ora 12:00, cu prichindeii care au ales să cânte la secțiunea coruri.

A fost un spectacol mult așteptat, atât de copilașii participanți, cât și de părinții acestora. De altfel, toți cei prezenți în sală au trăit fiecare moment, s-au bucurat, dar au și dansat și cântat împreună cu micii artiști în devenire, care au urcat pe scenă.

 

 

“Concursul oferă preșcolarilor oportunități prin care aceștia pot fi descoperiți, pot înregistra debut artistic, pot fi promovați, pot performa în fața publicului și a unor specialiști. Scopul concursului este de a descoperi în tânăra generație, noi valori ce au nevoie să fie susținute ca să evolueze și să devină noii reprezentanți ai culturii muzicale românești.

 

 

El scoate în evidență și aptitudinile educatoarelor de a-I pregăti şi de a le îndruma paşii spre afirmare. Felicitări și mulțumiri tuturor participanților: copii, cadre didactice și părinți care au participat la eveniment”, transmit organizatorii.

 

 

Cert este că ediția a opta a evenimentului s-a bucurat de susținere deplină, implicare, dăruire din partea educatoarelor, dar și a părinților.

Coordonatorii concursului, Florica Sabou și Daniela Cucuiet s-au preocupat ca, în rândul membrilor juriului să se înscrie persoane abilitate, care au legătură directă cu mediul școlar sau muzical: inspector școlar general Anișoara Boitor, inspector școlar pentru educație timpurie Maria Gabriela Ardelean, inspector școlar pentru activități extrașcolare Foldeș Nicoleta, ⁠profesoara de muzică Ana Zaharie și profesoara de muzică Ana Maria Ardelean.

 

 

Au avut o misiune grea, de a nota obiectiv fiecare copilaș sau grup vocal. Rezultatele concursului vor fi publicate zilele următoare, după cum a informat educatoarea Daniela Cucuiet.

Trebuie menționat faptul că Grădinița “Voinicelul” din Satu Mare a fost aplaudată de public, la încheierea programului, pentru toate eforturile depuse spre reușita acestui eveniment-concurs.

 

 

Chiar dacă cei mici au fost imprevizibili, fiind mai dezinvolți unii dintre ei, iar alții atât de emoționați încât le-au dat lacrimile, cert este că părinții au trăit fiecare moment alături de copiii aflați pe scenă. Au participat peste 300 preșcolari de la 19 grădinițe din județul Satu Mare, o grădiniță din județul Arad și o grădiniță din județul Bihor.

 

 

Cert este că fiecare reprezentație a fost răsplătită cu ropote de aplauze din partea publicului, respectiv diplome și dulciuri din partea organizatorilor, fiindu-le oferite de către director prof. învătământ preșcolar Szilagyi Renata.

 

Citește și:

Elevul-violonist Andrei Filimon i-a încântat pe copiii de la Grădiniţa Voinicelul

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns