Image 1
Image 2

HOROSCOP

Peștii vor să se ocupe de propria persoană

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Evenimentele principale ale zilei sunt legate de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu aceștia, astfel că atenția ta trebuie să fie la cote înalte. Controversele pot fi prezente, dar au farmecul și rolul lor. Spre seara, acorda-ți momente de liniște pentru a te gândi pe îndelete la informațiile primite astăzi.

 

 

TAUR: Astăzi ești hotărât să te ocupi de cariera și de imaginea ta în societate. Sunt posibile situații tensionate, dar le poți depăși fară probleme. Familia nu te susține deocamdată în demersurile tale, dar ai răbdare, deoarece vin zile bune în acest sens. În a doua parte a zilei încearcă să iei legătură cu un prieten, pentru că te poate ajuta în luarea unor decizii.

 

 

GEMENI: Călătoriile și studiile alcătuiesc subiectul principal al zilei. Este vorba de cele pe termen lung. Sunt posibile răsturnări de situație, dar ai încredere și răbdare că lucrurile se vor aranaja pe un făgaș bun. Dorință de rafinare sufleteasca este la cote înalte, astfel că este un moment excelent de a-ți planifica activități culturale.

 

 

RAC: Este o zi excelența pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare sau moșteniri. S-ar putea să constați că dorințele sau planurile tale legate de acest capitol nu se pot realiza, dar deocamdată astrele iți oferă tot ce ai nevoie din acest punct de vedere.

 

 

LEU: Relațiile parteneriale animă mult ziua. Situațiile conflictuale te vor duce cu gândul la faptul că ar fi bine să faci ceva modificări în parteneriate și colaborări. Ai răbdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru așa ceva. Alcătuiește diverse planuri în acest sens și vei vedea că încep să se contureze.

 

 

FECIOARĂ: Cheful de munca este la cote înalte. Și așa este și bine, deoarece succesele nu vor întârzia să apară. Situațiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reuși să depășești totul cu bine. S-ar părea că astăzi nu ești pe aceeași lungime de unda cu colegii de munca sau cu șefii, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, sănătatea este vulnerabilă.

 

 

BALANȚĂ: Relațiile sentimentale sunt evidențiate prin discuții ample. Ascultă doleanțele persoanei iubite sau cele ale copiilor, dar susține-ți punctele de vedere cu fermitate și cu dovezi viabile. Este o zi minunata pentru a-ți pune în valoare creativitatea. Planifică activități culturale, apropie-te de hobby-uri, deoarece astrele iți trimit raze minunate în acest sens.

 

 

SCORPION: Te ocupi cu placere de tot ce este legat de casa, patrimoniu sau relații cu neamurile. Poți planifica diverse lucruri ce țin de întreținerea sau reamenajarea locuinței. Chiar și o schimbare de locație datorita carierei profesionale poate apărea la orizont. Pe de alta parte, gândurile tale zboară către perioada copilăriei și pesonajele ei.

 

 

SĂGETĂTOR: Ești nevoit să faci o mulțime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Atenție la drum și pleacă doar după ce te asiguri că totul este în ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul călătoriei. Este o zi propice și pentru formele de școlarizare pe termen scurt. În a doua parte a zilei se conturează  întâlnirile și dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiați.

 

 

CAPRICORN: Chestiunile financiare sunt preocupările tale de astăzi. Se pare că se rezolvă anumite lucruri ce trenează de mult timp. Poți primi cadouri sau recompense mărunte, dar de folos. Pe de alta parte, începi să pui în balanță valorile tale morale și materiale. Este un moment excelent de a analiza cu atenție ce este mai important pentru tine și de acționă în consecință.

 

 

VĂRSĂTOR: Ziua este excelentă pentru tine. Ești plin de viață, răspândeșți veselie și te avânti în tot și toate cu mult elan. Relațiile cu cei din jur pot fi destul de conflictuale, dar ai suficiente resurse să depășești totul cu bine. S-ar putea să constați că anumite relații sau colaborări nu iți mai sunt pe plac, însă cântărește cu atenție înainte de a lua o decizie.

 

 

PEȘTI: Este o zi potrivită numai pentru a te ocupa de tine. Chiar daca te vei orieta spre cei din jur, gândurile tale zboară numai la sufletul tău. Rezolva doar treburile cotidiene ușoare. Plimbările în aer liber sau meditația în tihna și taina la evenimentele din jurul tău sunt cele mai indicate activități. Chiar sunt lucruri pe care acum trebuie să le știi despre propria ta ființă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with