Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Prăbușire tragică la internatul din Odorheiu Secuiesc: Trei copii salvați din ruinele peretelui prăbușit. Căutările continuă… AL 4-LEA COPIL SCOS DE SUB DARÂMĂTURI A DECEDAT

Dramaticul incident de la Internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, a constat în prăbușirea peretelui clădirii, iar mai mulți elevi au fost surprinși sub dărâmături.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Dramaticul incident de la Internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, a constat în prăbușirea peretelui clădirii, iar mai mulți elevi au fost surprinși sub dărâmături. Conform informațiilor furnizate de ISU Harghita, numărul exact al elevilor implicați nu este cunoscut în acest moment, însă date preliminare indică faptul că patru tineri ar fi fost afectați. Reprezentanții ISU au declarat : “Din informațiile preliminare, ar fi fost vorba despre patru minori surprinși, trei au fost extrasi și se continuă acțiunile de căutare și salvare.” Până în prezent, trei dintre copii au fost salvați, însă unul se află într-o stare gravă. Primul copil extras a fost predat conștient echipajelor medicale, iar al doilea în stare semiconștientă. Operațiunile de căutare și salvare continuă, Suprafața afectată a fost estimată la aproximativ 200 de metri pătrați, conform informațiilor transmise de IGSU. La locul intervenției au fost mobilizate două mașini de stingere, o echipă de descarcerare, un camion, un container multirisc, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ și trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență, conform comunicatului IGSU.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with