Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Precizări în legătură cu o petrecere în ”Orășelul copiilor”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

În ziarul nostru din data de 14 februarie 2020, am redat o sesizare formulată de doamna Renata Bârsan, cea care a adus o serie de reproșuri serviciilor oferite de reprezentanții spațiului de joacă ”Orășelul copiilor”.

Reclamanta susținea că în cadrul petrecerii organizată pentru fiica sa, mâncarea servită a fost rece, că s-a servit bulion în loc de ketchup și că din tortul aniversar de un kilogram, au fost serviți numai copiii iar atunci când a mai cerut tort, i s-a spus că nu mai este dar că supraveghetoarele și-au pus în farfurii.

În urma acestor declarații, doamna Cristina Dina, reprezentanta locului de joacă ”Orășelul copiilor” face următoarele precizări: la mâncarea servită în incinta spațiului de joacă nu se servesc sosuri, iar sosul servit în acest caz a fost cumpărat chiar de soțul doamnei Bârsan; mâncarea a fost servită rece deoarece Renata Bârsan a cerut amânarea momentului prevăzut în desfășurător și astfel cu toate că mâncarea a ajuns caldă și la timp, din cauza amânării cerute, preparatele s-au răcit; în ceea ce privește problematica tortului, Cristina Dina a declarat că s-a tăiat câte o felie de tort de aproximativ 100 de grame, pentru fiecare copil. Fiind 10 copii, la un calcul simplu, reiese totalul de 1 kilogram.

După cum susține Cristina Dina, era vorba despre copii mari, de 10-12 ani, motiv pentru care nu au putut fi serviți cu câte o bucățică mică de tort. Reprezentanta spațiului de joacă spune că a încercat să o înțeleagă pe Renata Bârsan, și să mai facă câteva feliuțe mai mici, însă chiar și așa nu a ajuns pentru toți invitații. Mai mult, cea din urmă a refuzat să plătească decorul tortului pe motiv că în decor nu a fost introdus și numele aniversatei.

Pentru conformitate, redăm textul trimis de Cristina Dina, administrator Orașul Copiilor:

“Doresc să fac precizarea că am înțelegere și toleranță pentru cei care din grabă sau nerăbdare omit să citescă un contract rând cu rând și semnează. Tocmai de aceea, pentru o mai bună înțelegere a ofertei noastre am simplificat un contract de 5 pagini într-o fișă de eveniment unde se regăsește oferta noastră pentru o petrecere, punctată clar fără ambiguități.

Am prezentat redacției IZ fișa de eveniment semnată de doamna Renata Bârsan unde la punctele 1 și 2 există foarte clară precizarea ofertei de mâncare și de tort pentru copii. Așadar, oferta noastră nu conține sos pentru cartofi, deci nu aveam cum să-i oferim ”un sos cu gust de bulion”, având în vedere că nu oferim sos.

Cât privește tortul, doamna a cerut să fie minimul necesar pentru copii, lucru notat pe fișa dumneaei de petrecere. Când i s-a comunicat de la cofetărie că decorul necesită o cantitate mai mare de marțipan care trage la cântar, a refuzat categoric să achite ceva pentru tort, amintindu-ne că oferta noastră include porția copiilor și ea nu dorește nimic în plus. Nici până acum nu a achitat decorul tortului care, conform ofertei revine părintelui. Doamna nu a solicitat certificatul de calitate. Evident că nu era o problemă să îl oferim având în vedere că avem contract cu una din cele mai mari cofetării din oraș. Din pozele pe care le-am prezentat redacției se poate vedea dimensiunea feliei de tort și decorul tortului. Pentru echipa din Orașul Copiilor mulțumirea și zâmbetul copiilor care vin la noi este cel mai important obiectiv.”

Ciornă automată

2 comentarii

Lasă un răspuns

Connect with