Image 1
Image 2

PERFORMANȚA ÎN SPORT

Premiată de președintele Consiliului Județean Maramureș

Performanța sportivă este apreciată de Consiliul Județean Maramureș. 112 sportivi și 39 antrenori au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cadrul evenimentului “Top Sport Maramureș 2023”, au fost premiați sportivii și antrenorii din județul nostru, care au obținut performanțe deosebite în anul care a trecut. Premierea performanței în sport – ca și a celei din educație – a fost promovată de Ionel Bogdan în fiecare an al mandatului său de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Pentru acest eveniment Consiliul Județean Maramureș a alocat suma de 504.100 de lei.

Premiile servesc ca un stimulent și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi din Maramureș, încurajându-i să își urmeze visurile și să își dezvolte potențialul la cel mai înalt nivel posibil. Prin recunoașterea și recompensarea eforturilor și realizărilor lor, se subliniază importanța sportului în comunitatea maramureșeană și se promovează valorile precum determinarea și spiritul competitiv.

”Este un privilegiu și o bucurie pentru mine să acord, în fiecare an, premiile destinate celor din elita sportului din Maramureș, oameni care ne fac cinste și reprezintă modele de urmat pentru viitoarele generații de sportivi. Felicitări, dragi sportivi și antrenori, pentru rezultatele obținute. Vă mulțumesc pentru promovarea pe care o faceți județului nostru și vă urez mult succes la următoarele competiții!” – a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS NIVELUL DE TRAI ÎN UNGARIA

Sărăcia este în creștere în Ungaria: impactul asupra populației maghiare

Creștere alarmantă a sărăciei în Ungaria: 28% dintre maghiari nu pot face față unei cheltuieli neprevăzute de 100.000 HUF. Află detaliile impactului inflației și tendințelor economice actuale!

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now