Image 1
Image 2

Alegeri 2024

Președintele AUR caută legume românești pentru propria nuntă

Președintele AUR George Simion a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că pentru nuntă are nevoie de legume românești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Președintele AUR George Simion a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că pentru nuntă are nevoie de legume românești.

„Îmi trebuie: 300 kg ardei gras rosu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbena, pătrunjel 50 kg, marar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg” – a scris Simion.

Gigi Becali i-a promis liderului AUR 200 kg de brânză. Însă după ce a aflat că în decembrie 2020, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Simion a declarat că “Steaua a murit când a fost preluată de Gigii Becali”, acesta se mai gândește dacă îi mai dă brânză. Potrivit știripesurse, 42 de prechi de nași îl vor cununa pe Simion. Președintele AUR, George Simion, a stabilit și reguli pentru nuntași. Toți trebuie să poarte brățări și să fie îmbrăcați în ie.

Persoanele care doresc să participe la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică. Doar în acest fel vor avea acces la marele eveniment. Brățările sunt de culoare galbenă și au trecut pe ele numele mirilor. Vă amintim că întregul eveniment a fost achitat din donații. Nunta lor va avea loc pe data de 27 august și va fi transmisă live pe Facebook.

1 comentariu

Lasă un răspuns