Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

RĂSPUNS PENTRU DEPUTAȚI

Președintele PSD le răspunde parlamentarilor sătmăreni

Președintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, a susținut o conferință de presă la sediul PSD, pentru a lămuri unele afirmații lansate recent în spațiul public de către doi deputați sătmăreni.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aceștia din urmă au făcut referiri la o posibilă alianță românească în județul Satu Mare, însă numai cu condiția de a se produce unele schimbări la nivelul conducerii partidului anterior menționat.

 

 

Președintele actual al PSD a dorit să răspundă afirmațiilor lansate în spațiul public de către cei doi parlamentari de Satu Mare, dar și să sublinieze faptul că este inadmisibil ca cineva din afara formațiunii politice să încerce să impună reguli și să ofere sfaturi membrilor Partidului Social Democrat, indiferent de culoarea politică pe care o are.

 

 

La conferința de presă de la sediul PSD au participat, alături de Mircea Govor, și 14 membri de seamă ai formațiunii politice, dintre care cei mai mulți au fost primari , dar și vicepreședinți de Consiliu Județean, precum și reprezentanți ai instituției Prefectului, în persoana lui Radu Iancu, șeful Cancelariei prefectului, Radu Roca.

 

 

“Unul plânge în dreapta, unul plânge în stânga, că îs nemulțumiți. Nu știu de ce sunt așa nemulțumiți. Probabil amândoi deputații se gândesc pentru viitor, că nu se vor mai potrivi lucrurile așa cum s-au potrivit până acuma. Este dreptul lor. Nu am ce să le spun. Pot să vorbească cum doresc și ce doresc, dar pe noi nu ne interesează părerile lor. O spun și, în dacă cineva mă poate contra, le stau la dispoziție. (…)”, a declarat președintele PSD, Mircea Govor.

 

 

Aurelia Fedorca a vorbit despre deficitul bugetar

 

 

Aurelia Fedorca, alesul local din orașul Negrești-Oaș, a rostit câteva cuvinte despre întâlnirea la care a participat, alături de primarii de aceeași culoare politică, înainte de conferința de presă organizată tot la sediul partidului.

 

 

A făcut referiri la proiectele în curs de derulare de la nivelul unităților administrativ-teritoriale conduse de primari PSD, dar care trebuie finalizate, deoarece pentru moment se află în fază de proiect. De asemenea, a atins și subiecte precum deficitul bugetar, dar și soluțiile pe care aleșii locali le au pentru a închide cu bine anul 2023.

 

 

Primarul Jurchiș exclude orice incursiune a altui partid

 

 

La întrebarea președintelui Mircea Govor, dacă vreunul dintre edilii de față mai dorește să adauge ceva, primarul Gheorghe Jurchiș, din comuna Cehal a dorit să facă unele precizări în fața reprezentaților presei.

 

 

A vorbit despre tentativele altor partide de a se amesteca în chestiunile interne ale PSD, dar și despre diplomația și înțelepciunea de care trebuie să dea dovadă fiecare politician, indiferent de culoarea politică.

 

 

Textul integral îl puteți citi în ediția tipărită, din data de 21 noiembrie 2023.

Citește și: https://informatia-zilei.ro/presedintele-klaud-iohannis-primit-de-presedintele-jose-maria-neves/

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns