Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

DNA

Primarul orașului Botoșani a fost denunțat la DNA de către soțul unei candidate care susține că aceasta ar fi primit subiectele concursului de la edil.

Primarul Botoșaniului este acuzat la DNA de a fi furnizat subiectele unui concurs unei candidate, presupusa sa amantă, conform denunțului făcut de soțul acesteia.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Primarul municipiului Botoșani, Andrei Cosmin-Ionuț, a fost plasat sub control judiciar de DNA Suceava pentru folosirea informațiilor nedestinate publicității, fiind acuzat că a remis unei candidate subiectele unui concurs organizat de primărie. Biroul său din primărie a fost sigilat de ofițerii Direcției Generale Anticorupție.

 

Conform acuzațiilor, edilul și-ar fi favorizat o apropiată în obținerea unui post la Direcția Taxe și Impozite Locale. În ordonanța procurorilor se menționează că soțul candidatei, aflat în Italia, ar fi intrat în posesia subiectelor concursului. Candidata, Cristina-Geanina Hrițcu, a recunoscut că a primit subiectele direct de la primar.

 

Pe lângă acuzațiile de corupție, se remarcă și faptul că Andrei Cosmin este considerat cel mai sărac primar din România în acte. Procurorii DNA continuă investigațiile, iar primarul trebuie să respecte anumite obligații pe durata controlului judiciar. DNA subliniază că aceste acțiuni nu încalcă principiul prezumției de nevinovăție.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

A avut loc un nou cutremur în Taiwan

MIȘCARE SEISMICĂ

A avut loc un nou cutremur în Taiwan

În dimineața zilei de luni, Taiwan a fost din nou afectată de un cutremur. Clădirile au fost în mișcare pentru o scurtă perioadă de timp, iar experții susțin că acesta este rezultatul unei replici a seismului produs săptămâna trecută.