Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Primii colindători la Informația Zilei și ITV au sosit din Călinești

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Copiii au purtat cu mândrie straie oșenești

An de an, în Postul Crăciunului, cete de colindători aduc vestea Nașterii Mântuitorului în redacțiile Informația Zilei și Informația TV.

Este o tradiție care este respectată de ani de zile, astfel că nu trece niciun Crăciun fără ca zeci de colindători să nu treacă pragul redacției. Fie că sunt angajați ai unor instituții publice, fie că sunt elevi ori membrii ai unor asociații, toți colindătorii pășesc în redacțiile noastre cu inima curată pentru a vesti cea mai mare veste ce s-a vestit vreodată, aceea că Isus se naște. Sunt momente minunate care pentru colegii noștri reprezintă ruperi de ritm de la activitatea gazetărească, răgaz în care să își reîncarce bateriile și să se bucure de perioada aceasta frumoasă care domnește înainte de Crăciun.

Vineri, 13 decembrie, în redacțiile noastre au sosit primii colindători, frumoși ca niște aștri. Este vorba despre elevii claselor întâi și a treia de la Școala Gimnazială Călinești Oaș, însoțiți de doamnele învățătoare Bănățeanu Stela, Mic Lucica și mama unui dintre elevi, doamna Gavrău Irina.

Elevii au fost îmbrăcați fiecare în port tradițional oșenesc, au fost gătiți frumos și pregătiți foarte bine pentru micul moment susținut în platoul principal al televiziunii noastre, Informația TV. Copii s-au aflat în premieră în redacțiile noastre și cu acest prilej ne-au cântat trei frumoase colinde.

La final, așa cum spune tradiția, i-am servit pe oaspeții noștri cu câte un pahar de suc și ceva dulce, totodată adresându-le invitația de a veni să ne mai colinde și de altădată. Nu în ultimul rând le-am urat sărbători frumoase cu lumină și pace în suflete.

De la redacțiile noastre, oaspeții s-au îndreptat spre Școala Bălcescu-Petofi din municipiu, pentru a colinda colectivul profesoral fiindcă între cele două unități de învățământ există un parteneriat.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with