Image 1
Image 2
Acasa

ACORDAREA GRADAȚIEI DE MERIT

Profesorii care participă la simulările examenelor naționale primesc puncte pentru gradația de merit

Criza de profesori de științe, una din cauzele diferențelor uriașe de punctaj la Olimpiada de Fizică
Cadrele didactice care participă la simulările examenelor naționale pot să primească 3 puncte în fișa de (auto)evaluare pentru gradația de merit 2024,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial -ordinul 4.308 din 22 aprilie 2024, pentru aprobarea Metodologiei și criteriilor privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățământul preuniversitar de stat în sesiunea 2024.

 

 

În ce privește calendarul pentru gradația de merit 2024, dosarele profesorilor pot fi depuse la secretariatele școlilor în perioada 13-21 mai 2024.
Amintim că Ligia Deca, ministrul Educației, le-a mulțumit pe data de 25 martie profesorilor care au evaluat lucrările elevilor de la simularea pentru Evaluarea Națională și BAC 2024: „Știm efortul și le mulțumesc profesorilor pentru el”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă și în contextul în care cadrele didactice care au corectat lucrările n-au fost remunerate pentru activitatea prestată.

 

Concret, la criteriul privind performanţe deosebite în inovarea didactică/management educaţional a fost introdusă și participarea profesorilor la organizarea și desfășurarea simulărilor examenelor naționale. O altă noutate vizează criteriul privind contribuţia la dezvoltarea instituţională. Aici, punctajul pentru coordonarea implementării proiectelor, ca activitate neremunerată, este de 5 puncte. Tot 5 puncte pot să primească profesorii și pentru participarea la implementarea proiectelor, ca activitate neremunerată.

 

În 2023, coordonarea implementării proiectelor, ca activitate neremunerată, avea 4 puncte, iar participarea la implementare proiectelor, tot ca activitate neremunerată, avea 3 puncte.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS TEHNOLOGIE CUANTICĂ

Universitatea Babeş-Bolyai a lansat o strategie de dezvoltare a comunicării

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, în calitate de coordonator, împreună cu Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor (INCD-FM), ....

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now