Image 1
Image 2
Acasa

HOROSCOP

Racii sunt sfătuiți să se ocupe de bunăstarea lor

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Cu toate că ești preocupat de proiectele pe care le desfășori în comun cu alții, astăzi vă trebui să dai socoteala membrilor familiei și să te ocupi de treburile gospodărești. Recomandabil este să stabilești și să întreții relații armonioase cu neamul tău, pentru că toate evenimentele vieții tale pornesc de la acesta. Te așteaptă și niscai treburi gospodăreșți.

 

 

TAUR: S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o călătorie scurta. Fie că este vorba despre vizitarea unei rude apropiate, fie de un scop profesional, mergi detașat și evita implicarea emoțională în teme care nu te privesc. Poți afla vesti interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personala și profesionala. Dozează-ți eforturile și evita provocările colegilor de serviciu.

 

 

GEMENI: Provocarea zilei este legata de banii și favorurile pe care le obții din munca desfășurată la serviciu. Nemulțumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reacționezi la concluziile trase de pe urma anlizei situației tale financiare. Este nevoie să-ți schimbi sistemul valorilor morale și să privești oamenii și evenimentele din preajma ta ceva mai detașat.

 

 

RAC: Stările tale de spirit se pot modifica de la o ora la alta, pentru că influentele astrale vin către tine puternic. Recomandabil este să te ocupi mai mult de treburile tale și să eviți implicarea în ale altora. Începe o dieta, mergi la un salon de înfrumusețare și întreținere corporala sau hoinărește prin magazine pentru a-ți îmbogăți garderoba. Relațiile cu cei apropiați sunt conflictuale.

 

 

LEU: Ești retras și cu nivelul energiei vitale la minim. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău are nevoie de odihna, plimbări în aer liber și mai ales detașare de cotidian. Afecțiunile croncice se pot accentua. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Remediile naturiste, somnul și o alimentație ușoară ți-ar fi suficiente.

 

 

FECIOARĂ: Prietenii și protectorii iți dau târcoale. Poate fi vorba de întâlniri și dialoguri providențiale, chiar daca tema discuției iți displace. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita și cariera ta profesionala. Deocamdată, mentalul iți este confuz și cu greu poți face fata relațiilor cu ceilalți. Tine cont de sfaturile și îndemnurile celorlalți!

 

 

BALANȚĂ: O zi în care prestigiul social iți este pus la încercare. Sunt posibile altercații cu șefii, de aceea fii prudent. Temperează-ți reacțiile! Debordezi de energie și asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De reținut că ai nevoie să-ți schimbi concepțiile și atitudinea vizavi de tot ce tine de autoritate și reprezentanții ei. După-amiaza mergi la cumpărături!

 

 

SCORPION: Sufletul tău are nevoie de rafinare și liniște. Sunt momente bune pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștinte cu subiecte legate de cultura și civilizația altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui să te preocupe constant. Daca te afli în situația de a susține examene sau interviuri, pregătește-te serios, dar evita suprasolicitarea fizica și mentala.

 

 

SĂGETĂTOR: Astăzi se pune problema achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poți fi nemulțumit de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață, însă tu ești cel care are nevoie de modificarea concepțiilor și atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vieții. Pe de alta parte, privește oamenii și evenimentele din jurul tău și prin prisma planurilor subtile.

 

 

CAPRICORN: Relațiile parteneriale iți dau bătăi de cap. Poate fi vorba atât despre partenerul de viață, cât și despre colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. De reținut că toate acestea sunt modalități prin care Universul te ajuta să devii mai încrezător în forțele tale și mai atent la vocea ta interioara. Desprinde-te cu curaj de vechile colaborări nemulțumitoare!

 

 

VĂRSĂTOR: Ziua este delicata la capitolul munca și relații colegiale. Ai dori să faci mai multe, mai altfel, însă de fiecare data parca te lovești de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru că este nevoie să tratezi munca și implicațiile ei mult mai detașat. Provocările sunt majore și subtile. Sănătatea este vulnerabila pe întregul organism. Odihnește-te mai mult!

 

 

PEȘTI: Sentimentele, dorință de iubire și poate chiar și de distracții sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubita parca nu mai este pe gustul tău, însă ai nevoie de curaj și un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor în acest segment de viață. Recomandabil este să-ți rezervi momente de relaxare și să te ocupi de un hobby.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with