Image 1
Image 2

PĂSĂRI EXOTICE

„Rațele Mandarine” vă pot îmbunătăți viața amoroasă

O pereche de „Rațe mandarine” este un amplificator de dragoste FengShui și vă poate rezolva toate problemele de dragoste și relație. Rațele mandarine sunt creaturi uimitor de afectuoase și în limba chineză sunt cunoscute ca yuan-yuang.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Rața mandarină este o rudă apropiată a raței de lemn nord-americane. Această pasăre frumoasă poate fi găsită în Asia de Est, China, Rusia, Europa și anumite părți ale Americii de Nord. Rața mandarină poate supraviețui în diverse habitate.

Este interesant de observat adevăratele rațe mandarine care se obișnuiesc în natură; le vei gasi mereu plutind in perechi de un mascul și o femelă. În China se crede că, dacă o pereche de rațe mandarine este separată, le este greu să supraviețuiască. Ei pot muri din cauza singurătății și a durerii de pierderea unui partener.

Astfel, relația lor din viața reală este un exemplu perfect de relație ideală sau cupluri căsătorite.

Ca atare, ele sunt folosite ca amplificatori de dragoste FengShui. Rațele mandarine sunt simbolul fidelității și al unei mari legături de dragoste, în principal datorită obiceiurilor lor de împerechere.

 

 

Cum și unde să plasați rațele mandarine

♣ Pentru a vă spori fericirea conjugală și pentru a întări legătura conjugală, plasați o pereche de rațe mandarine una lângă alta în colțul de sud-vest al dormitorului dumneavoastră.

♣ Pentru noroc general în relațiile amoroase, puteți păstra o pereche și la birou.

♣ În cazul în care sunteți singur și doriți să atrageți un partener potrivit, rațele mandarine ar trebui să fie ținute una față de cealaltă, pe partea din care vă ridicați pe pat și plecați.

♣ Persoana singură poate oferi și o pereche cadou persoanei pe care o adoră. Dar asigurați-vă în prealabil că persoana vă va accepta cadoul și nu îl va refuza.

♣ În cazul în care o rață este ruptă sau deteriorată, înlocuiți imediat perechea cu una nouă. Nu păstrați niciodată rațe deteriorate, deoarece acestea vă pot deteriora și relațiile amoroase.

♣ Nu așezați niciodată o rață mandarină singură sau separată de partenerul său. Dacă este posibil, păstrați-le într-un loc bine luminat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with