Image 1
Image 2

FOTBAL

Revine Cicâldău la Craiova?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa din Bănie a început negocierile cu Galatasaray pentru un împrumut până la final de sezon a mijlocașului Alexandru Cicâldău. Transferat de Universitatea Craiova la Galatasaray în anul 2021, pentru suma de 6,5 milioane de euro Cicăldău nu a impresionat la Galata motiv pentru care a fost împrumutat la Konyaspor, echipă la care a jucat în 17 meciuri în acest sezon și a înscris un singur gol.

 

Aflată pe locul 3 în SuperLiga României, la 10 puncte de FCSB, echipa de pe primul loc, Universitatea nu a renunțat la obiectivul fixat la debut de sezon, acela de a câștiga titlul național. Motiv pentru care vrea să-l readucă în lot pe Cicăldău dar și alți jucători. Deocamdată oltenii au bifat un singur transfer. Este vorba de atacantul Pyry Soiri (29 de ani), internaționalul finlandez cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro și care a jucat în naționala țării sale de 43 de ori reușind să înscrie 7 goluri.

 

Altfel, jucătorii de la Universitatea Craiova se vor pregăti pentru reluarea campionatului în Antalya, în stațiunea la Belek, într-un hotel de 5 stele. Pe parcursul celor zece zile de cantonament, juveții vor juca 3 partide amicale, cu Kecskemeti (Ungaria), cu Slask Wroclaw (Polonia) și cu Partizan Belgrad.

 

CITEȘTE ȘI: 24 de fapte ilegale la frontieră într-o zi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with