Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

România, cu Lorand Samel în lot, învinsă de Franța

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În concursul de judo pe echipe de la Universiadă

Lorand Samel
Lorand Samel

    Cu sătmăreanul Lorand Samel în lot, România a fost învinsă cu 4-1 de Franţa, joi, în şaisprezecimile de finală ale concursului masculin pe echipe din cadrul Universiadei de la Kazan. Sportivul sătmărean, legitimat la CS Unio, a fost titular la categoria 100 kg, dar asta nu a ajutat cu nimic echipa României.  Lorand a fost învins prin ippon de Jean Sebastien Bonvoisin.

Nici la celelalte discipline sportive, rezultatele românilor prezenți la Kazan nu au fost prea grozave. Cel mai bun rezultat l-a înregistrat halterofilul Alexandru Roşu, locul 7 la categoria 77 kg. Revenit în competiţie după o suspendare de doi ani pentru dopaj, Roșu a ridicat un total de 334 kg.

La tenis de masă individual feminin, în faza grupelor, Cristina Hîrîci a dispus cu 3-0 de togoleza Eli Akouto Amegee şi de srilankeza Malika Madushani Perera Rupasinghe Arachchige. Anamaria Sebe a pierdut cu 2-3 meciul cu franţuzoaica Stephanie Leouillette, după care s-a impus cu 3-0 în faţa neozeelandezei Jessica Macaskill. Mihaela Roxana Dospina a cedat cu 0-3 în faţa rusoaicei Elena Dubkova, iar apoi a câştigat cu 3-2 în disputa cu kirghiza Saida Kudusova. Andreea Georgiana Filip a fost învinsă în primul meci, de franţuzoaica Emmanuelle Lennon, cu 3-2, iar apoi a câştigat cu acelaşi scor meciul cu Natalia Castellano (Chile). Andrada Vincze a ieşit victorioasă în faţa unei adversare din Macao, Leong Kit Weng, cu scorul de 3-0.

Până acum, după 5 zile de concurs, delegația României are în palmars trei medalii, toate bronz. Două cucerite de Andreea Ogrezeanu la 100 și respectiv 200 metri plat. A treia medalie a fost cucerită de sătmăreanca Simona Pop, la spadă individual.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns