Image 1
Image 2

România încheie luni grupa Nations League

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În meciul de vineri seara: Finlanda – România 1-1

România a terminat la egalitate meciul de vineri seara, de la Helsinki, cu echipa Finlandei, 1-1 (0-1), meci disputat în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.

Tricolorii au obţinut un punct după un joc lipsit de consistență, cu puține faze notabile în dreptul lor. Sigur, au fost și lucruri bune făcute de tricolori. Prea puține pentru a putea spune că echipa națională se află pe drumul cel bun.
Finlandezii au condus cu 1-0 după un gol marcat de Puki (min. 12) care a profitat de un balon respins greșit Bancu. Florin Tănase a egalat după pauză, în minutul 52 când a ”înțepat” balonul și la trimis în plasă de la 8 metri. În continuare tricolorii au dominat teritorial dar fără a periclita serios poarta Finlandei.

Una peste alta, după acest joc, naționala României rămâne pe ultimul loc în grupă şi riscă să retrogradeze în al treilea eşalon valoric al competiţiei.

În celălalt meci al grupei, Bosnia-Herţegovina a învins Muntenegru cu 1-0 şi şi-a asigurat promovarea în Liga A.
România: Radu – Raţiu, Nedelcearu, Adrian Rus, 1 Bancu – Răzvan Marin ( Cicâldău, 90+1), Marius Marin, Tănase (Stanciu, 66) – Dennis Man (Cordea, 66), 7. Alibec ( Puşcaş, 66), (Denis Drăguş, 79).

Astăzi jucăm cu Bosnia Herțegovina

În ultimul meci din grupă, România va întâlni luni seara echipa națioanlă din Bosnia Herțegovina. Un meci care trebuie câștigat pentru ca România să nu retrogradeze în ”Divizia C” din Europa,
Partida se va diusputa în Giulești, cu începere de la ora 21.45, în direct pe Antena 1.

În celălalt meci din grupă Muntenegru întîlnește Finalnada.

CLASAMENT Grupa 3
1.Bosnia 5 3 2 0 7-4 11
2.Muntenegru 5 2 1 2 6-4 7
3.Finlanda 5 1 2 2 6-6 5
4.România 5 1 1 3 2-7 4

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: