Image 1
Image 2

JUDEȚUL SATU MARE

S-a dat startul concursului “Go to School”

Toate școlile din județul Satu Mare se pot înscrie la concursul " Go to School " , lansat de către Asociația Acces la Viitor. Este o competiție în care elevii își arată abilitățile de a cuprinde într-un mesaj cuprinzător esența a ceea ce este o școală pentru viitor, în ochii lor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Organizația non-guvernamentală și-a propus să pună școala din nou pe un drum cu prioritate, dar de această dată cu mesaje extraordinare, ce să arate tuturor, că educația e pe primul loc în drumul copiilor spre viitor.

 

În plus, ONG-ul dă șansa școlilor înscrise în concurs să ducă bucuria în școli cu Puterea Bicicletei și să câștige pentru elevii ei premiul pus la bătaie.

 

“Votați mesajul preferat! La ” Go to school ” punem școala în prim plan și îi dăm valoare cu un concurs de mesaje ce are o miză mare, o bicicletă statică fiind premiul cel Mare l pentru școala câștigătoare! 

Fiecare mesaj reprezintă un vot și dă șansa școlilor participante la premiul cel mare, o bicicletă statică, oferită de o firmă privată din municipiul Satu Mare.

 

Școala câștigătoare ce va lua premiul cel Mare va fi desemnată în 21 ianuarie 2024, la ora 14.00, după numărul aprecierilor primite la mesajul campaniei. 

Cum arată o școală pentru viitor? Pentru noi, cu mulți școlari veseli și sârguincioși ce își clădesc un viitor mai bun și își găsesc ușor, rostul în viață.

 

Cum arată o școală pentru viitor în ochii copiilor noștri?

Descoperiți toate mesajele alăturate și nu uitați, dacă vă plac, să le apreciați!

 

În 8 ianuarie, am dat start vot primei ediții de concurs și te așteaptăm să apreciezi mesajul care te impresionează și îți place pentru ca la final, în 21 ianuarie 2024, să oferim 1 bicicletă statică școlii câștigătoare”, au declarat reprezentanții Asociației Acces la Viitor din municipiul Satu Mare.

 

Sunt puse în joc cinci premii, iar astfel vor avea loc cinci ediții de concurs. Din ianuarie până în mai vor fi câte două săptămâni de vot în care sătmărenii pot ajuta școlile participante să ajungă la premiul cel mare.

 

Citește și:

Elevi de la CN Mihai Eminescu, medaliați la un concurs național din Șimleu Silvaniei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with