Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1: S-a despărţit! Are drum liber spre FCSB

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mijlocaşul central albanez Enriko Papa şi-a reziliat contractul cu clubul Caykur Rizespor din Super Lig, deschizându-şi astfel drumul către FCSB.

Enriko Papa a avut un parcurs interesant în Liga 1, petrecând patru sezoane la FC Botoşani, unde şi-a câştigat un loc de titular şi chiar a devenit căpitanul echipei. Performanţele sale impresionante l-au adus în atenţia FCSB-ului. Cu toate acestea, în vara trecută, mijlocaşul central albanez a semnat cu Caykur Rizespor, care ulterior l-a împrumutat în februarie la Sepsi Sfântu Gheorghe.

După rezilierea contractului cu Caykur Rizespor, Enriko Papa nu va continua nici la Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu toate acestea, el are posibilitatea de a semna cu o altă echipă din Super Lig.

Patronul Laszlo Dioszegi a declarat: “Papa a jucat şi pentru noi, dar acum nu mai are loc în mijlocul terenului.” Cu toate acestea, există interes din partea altei echipe din România, FC Botoşani.

Astfel, Enriko Papa are oportunitatea de a-şi continua cariera la o altă echipă din Super Lig, sau poate chiar de a se alătura echipei FCSB, care a fost interesată de el anterior, oferindu-i astfel oportunitatea de a se remarca în fotbalul românesc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with